Trænings- og sportsophold

 

Med skov, natur og aktivitetshus som nærmeste naboer, er Danhostel Kjellerup det naturlige valg, når fællesskabet og sporten skal være i fokus. Inviter holdet på et træningsophold med kvalitetstid og masser sjov, der giver styrket sammenhold, når I kommer hjem.

Vi har en dobbelt multihal (1076 m2 pr. hal) der kan bruges til både håndbold, indendørsfodbold, badminton, tennis, hockey og dans ligesom vores mange lokaler også kan benyttes under et ophold til undervisning, sociale arrangementer eller som sovesale.      

 

Overnatning

Danhostel Kjellerup består af seks hytter der er fuldstændig ens indrettet med op til seks sovepladser i hver (to køjesenge og en dobbelt sovesofa).

I hytten er der desuden et tekøkken med køleskab og elkeddel, og vi har sørget for både kaffe og te, som I kan nyde uden beregning. Hytterne har desuden et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt.

I hytte 1 findes der et fælleskøkken med ovne, kogeplader, mikrobølgeovne, service m.m., som I frit kan benytte under hele opholdet.

Faciliteter inde og ude

Fra hytterne træder du direkte ud i Arena Parken, med forløb og forhindringer gennem hele parken. Derudover er der mulighed for strandhåndbold, petanque, streetbasket, beachvolley, udendørsfitness m.m. i parken.

I gåafstand fra Danhostel Kjellerup, findes der både kunstgræsbane samt 5 almindelige baner og en grusbane, der kan lejes via vores samarbejdspartner Kjellerup IF.

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor der er en multihal som kan deles op i to, med rig mulighed for uendeligt mange sportsgrene. Her kan nævnes håndbold, fodbold, badminton, tennis, hockey og dans. Yderligere kan vi også tilbyde bordfodbold, bordtennis og fitness-center.

Program

Du kan sammensætte dit ophold helt efter eget ønske. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at udforme et program og lave aftaler med lokale samarbejdspartnere fx. svømmehal, skydning, fodbold på kunstgræs og MTB.

Eksempel

Fredag

18.00 Aftensmad

20.00 – 22.00 Indendørs aktiviteter

Vi stiller op til eks. fodbold, badminton, tennis eller håndbold i en af vores haller. Hallen kan også kombineres, så der i den ene halvdel er badmintonbaner og den anden halvdel  er bordtennis, bordcurling, bordfodbold og andre små spil.

 

Lørdag

08.00  Morgenmad

09.30 – 11.00  Træning

12.00 – 14.00  Frokost

15.00 – 17.00  Træningskamp

18.00 Aftensmad

19.30 Socialt arrangement i eget lokale

 

Søndag

08.00  Morgenmad

09.30 – 11.00 Træning

Alternativt kan der arrangeres svømning, skydning, udendørs fodbold eller MTB gennem vores samarbejdspartnere (ekstra leje).

Hvorfor vælge Danhostel Kjellerup

✔️ Dobbelt multihal med mobile tribuner (1075 m2 pr. hal)

✔️ Lokaler og haller godkendt til sovesal hvis mere end 36 pers.

✔️ Sund og veltillavet mad tilberedt af egen kok

✔️ Fri adgang til fitnesscenter

✔️ Mulighed for vask af træningstøj (efter aftale)

✔️ Tæt på lufthavn og motorvej 15

Priser

2 nætter

uden morgenmad

400 kr. pr. person

4 pers. i en hytte

2 nætter

med morgenmad

500 kr. pr. person

4 pers. i en hytte

2 nætter

med forplejning

750 kr. pr. person

4 pers. i en hytte

inkl.

1x frokost, 2x aftensmad og 2x morgenmad

Minimum 12 personer

Leje

Hal 500 kr./time

Lokale 200 kr./time

Kunstgræs bane

800 kr./1,5 time

Alm. bane

0 kr./1,5 time

Svømmehal 250 kr./time

Drikkevarer, haller, lokaler, baner, instruktører, sengelinned m.m. kan tilkøbes.

Vi sender et uforpligtende, personligt tilbud, når du sender os dit ønskede program (antal dage, antal personer og aktiviteter)

Skal vi skræddersy et træningsophold til jer? 

Samarbejdspartnere