TRæningsophold

Det perfekte sted til træningsophold, teambuilding eller blot en sjov weekend

Arena Midt

Arena Midt er centralt placeret mellem Silkeborg og Viborg – kun 10 km fra motorvejen. Huset har skov, natur og aktivitetspark som nærmeste naboer.

Arena Midt er et multihus og et markant samlingspunkt for en bred vifte af idrætsfaciliteter – både inde og ude.

Hvorfor vælge Arena Midt?

Kombination mellem hytter og sportscenter sikrer dig og dit håndboldhold den allerbedste oplevelse.

Hvis der er noget ud over gode faciliteter, der har stor betydning for sportsudøvere så er det god mad. Med forskellige pakker og tilkøb har I mulighed for at forme jeres forplejning nøjagtig efter hvad I har brug for.

 

Eksempel

  • Overnatninger i 6-mands hytter
  • Forplejning
  • Fri adgang til fitness

Kontakt os

86 86 99 15

De forskellige tilbud

  • 5 fodboldbaner
  • 1 opvarmet kunstgræsbane

Blot fem minutters gang fra Arena Midt ligger der fodboldbaner, multibane, grusbane og kunstgræsbane.

Ved booking af baner og hjælp til modstandere kontakt Erna Pedersen Tlf. 2324 8955

Vi kan også tilbyde foredrag med Søren Frederiksen (tidligere landsholdsspiller)

 

Vi tilbyder gode faciliteter for sportsudøvere – herunder også håndboldspillere, som ønsker at komme på håndboldlejr. En vigtig del af en håndbold træningslejr er de sociale aktiviteter, hvor man kan lære nye spillere at kende og komme tættere på hinanden. Arena Midt formår at skabe professionelle og hjemlige omgivelser på samme tid.

Hallen i Arena Midt kan opdeles så der er to velfungerende håndboldbaner. Der er fire omklædningsrum, fællesrum, fleksibel forplejning til sportsudøvere, mødelokale til rådighed og råderet over hallen i de timer I vælger.

Udenfor er der mulighed for strand- håndbold samt andre aktiviteter i Arena Parken.

  

Nyder du også at trampe hårdt i pedalerne og lade træerne passere hurtigt forbi? Kjellerup og omegn er utrolig velegnet til mountainbike med de store grønne områder, der giver mulighed for både korte og længere ruter.

 

 

Et aktiv ophold kræver også restituering og derfor giver de dejlig naturhytter mulighed for at koble fra på en behagelig og hjemlig måde. Snup en middagslur på sofaen eller lav en kop te, mens du surfer på det fri internet i hytten. Hvis afslapning ikke er øverst på listen giver mulighederne inde og udenfor Arena Midt også rig mulighed for at afprøve uudfordret talenter eller øve eksisterende.

Hallerne i Arena Midt tilbyder: Badminton – Håndbold – Tennis Gymnastik – Hockey – Petanque – Fitness  – Bordtennis – Bob – Bordfodbold – Bouls

I Arena Parken og andre aktiviteter: Strandhåndbold – Basketball – Cykling – Løb – Volleyball – Leg – Forhindringsbane – Skydning – Svømning – Gåture i Krabbes Grønne Ring

 

 

Overnatning

Vi tilbyder ophold i helt nye og eksklusive naturhytter.
De seks hytter er fuldstændig ens indrettet, med op til seks sovepladser i hver, samt hyggekrog med plads til spil og afslapning.

Der er lækkert badeværelse med toilet og bruseniche
– samt gulvvarme i hele hytten…

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor der er multihal med to håndboldbaner, mange spændende faciliteter samt 5 fodboldbaner og fri adgang til fitness-center.