Tema dage

Seks ”gamle” Kjellerup-drenge holder hvert sit foredrag om emner, der gør dig klogere på Kjellerup, verden og menneskerne i mellem.

Foredragene afholdes indendørs på Terrassen. 

Pris pr. foredrag 85,- inkl. billetgebyr

Læs om alle foredragene og bestil billet nedenfor. 

 

Har du billet til et aflyst foredrag, er den gyldig til samme foredrag med ny dato.

Se de nye datoer nedenfor.

Der vil være mulighed for at købe bøger fra serien ”Ung på Blicheregnen” ved alle forestillinger.
Der er tale om tidligere udgivelser, som disse aftener sælges for 50,- pr. stk.

Mød foredragsholderne

NILS ARNE IVERSEN
16. Juni KL. 19 – 20.30

Rigtig mange mennesker har gennem årene deltaget på nogle af Nils Arnes byvandringer. Undervejs har der været masser af stop og fortællinger.
Nu bliver historierne fortalt for et siddende publikum, mens der på storskærm vises billeder og filmklip fra de gode gamle dage i Kjellerup midtby.

 

ERIK PEITERSEN
18. august KL. 19 – 20.30

Der er lagt op til topunderholdning, når multikunstneren Erik Peitersen fortæller om et spændende og anderledes kunstværk, der afsløres denne aften på scenen i Arena Midt.
Peitersen rejser rundt i hele verden. Men det har hele tiden været et ønske at vende tilbage og lave noget i Kjellerup.

 

JESPER GRØNKJÆR
8. september KL. 19 – 20.30

En beretning om opvæksten i barndomsbyen og videre til slumkvarterer i Indien, soldater i diktaturstaten Nordkorea og massemordere i Sydamerika.
Jesper bliver kaldt ”Smilets Ambassadør”, for i 25 år er han som professionel eventyrer draget ud til verdens vildeste befolkningsgrupper.

 

LARS DAUGAARD
15. september KL. 19 – 20.30

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. En af de helt store fans er Lars Daugaard, som vil dele ud af sin viden om The Man in Black. Med farverige fortællinger, billeder, filmklip og musik inviterer han publikum ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som han var fandenivoldsk.

Pris 85,- inkl. billetgebyr

GEORG DANIELSEN
22. september KL. 14 -15.30

Det kan faktisk godt risikere at blive en helt hyggelig og minde-rig eftermiddag, når Kjellerups trubadur leverer et musikalsk foredrag med en tur ned af erindringens boulevard.
En god blanding af sange fra Giro 413, Elvis, Dansktoppen, Kim Larsen, John Mogensen – egne sange og viser – samt mere til.

Pris 85,- inkl. billetgebyr

ANDERS HARTVIG
6. oktober KL. 19 – 20.30

Anders Hartvig har hele livet lavet masser af drengestreger og sjov med folk.
Desuden har han en mærklig hobby. Han samler på øgenavne og gamle fotos fra Kjellerup. Alt dette kombineres i en underholdende fortælling om, hvordan det var at være dreng i Kjellerup i 1960’erne

Pris 85,- inkl. billetgebyr