Kjellerup Håndboldklub inviterer til Håndboldens Dag

Lørdag den 5. januar 2019 deltager Kjellerup Håndboldklub sammen med resten af Danmark til det allerførste fælles åbent-hus-arrangement: Håndboldens Dag.

Skyd 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag den 5. januar, hvor håndboldklubber over hele landet inviterer til Håndboldens Dag. Kjellerup Håndboldklub er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi Arena Midt, så garanterer vi for store smil og sved på panden.

På håndboldens dag kaster os ud i ”Prøv-selv-håndbold-aktiviteter”, Five-a-side håndbold, Matchspil som kendes fra Håndbold Fitness og familiehåndbold. Der bliver mulighed for at prøve at spille med bløde bolde, som for eksempel en helt ny gul bold.

”Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi vil vise håndbolden frem for hele familien, om man er nuværende eller tidligere håndboldspiller, eller har man aldrig prøvet at spille håndbold før – så giver dagen mulighed for os at vise det sjove og sociale i håndbolden frem. Derfor håber vi at se både nye og kendte ansigter i hallen den 5. januar – alle er velkomne,” fortæller Lene Saugmann fra Kjellerup HK.

Bag arrangementet i Kjellerup Håndboldklub står Maria Nørskov Andreasen, Kamilla Søndergård, Janni Kiesbye og Lene Saugmann – og de glæder sig til den 5. januar i Arena Midt fra kl. 9:30-13:30.

Håndbold i hele januar
Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om billetter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurrence på dagen.

Håndboldens Dag er et nyt initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag afholdes for første gang den 5. januar 2019, og tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag. Følg også arrangementet på Facebook: Kjellerup HK: Tag familien med til Håndboldens Dag

For yderligere information kontakt:

Klubbens kontaktperson: Lene Saugmann
Telefonnummer: 61263910
E-mailadresse: [email protected]

Læs mere om Håndboldens Dag: www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag