Det går rigtig godt med forsalget til Kjellerups store jubilæumsfest, lørdag den 8. juni.

Det bliver en stor aften, lover centerchef i Arena Midt, Anders Hartvig. Der er allerede solgt omkring 400 billetter og derudover er der en masse der har reserveret bord, men endnu ikke købt billetter.

Jeg er superoptimist, og forventer 700 gæster. Vi tilpasser hallerne, så der bliver plads til alle – også hvis det ender med 1200 deltagere!

Festen er en markering af Kjellerups 150 års fødselsdag. Arrangementet er støttet af Silkeborg kommune, og borgmester Steen Vindum har lovet at holde en kort festtale.

Underholdningen bliver helt i top.

– Vi har forhørt os lidt rundt i landet, for at finde det perfekte musikalske indslag til sådan en byfest, fortæller Anders Hartvig.

Og det er så endt med, at vi har hyret et tjekkisk kopiband, der leverer et forrygende og formidabelt ABBA-show, som har begejstret publikum over hele Europa. Med ABBAcz er det næsten, som om Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid er tilbage på scenen. Iført originale kostumer og med original koreografi leverer ABBAcz et show i topklasse, der giver lyst til både at lytte og synge med.

Der er tale om et højt professionelt orkester på otte mand, der spiller med et stort overskud og charme.

Abba var et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie, og kun The Beatles har solgt flere plader gennem tiden. ABBAs musik er kendt af alle, unge som gamle, og der kan stadig laves både film og teaterstykker, der primært bæres af de mange hits fra 70’erne og 80’erne.

Den Røde Tråd

Der bliver helt sikkert trængsel på dansegulvet, når ”Den Røde Tråd” spiller op til dans. Det fem mand store kopiband spiller en festlig blanding af de kendte hits med Shu-bi-dua, Gasolin og ikke mindst Kim Larsen.

Den røde tråd har optrådt i mere end 10 år til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene.