Vi byder Valdemar Pustelnik tilbage i Arena Midt, som endnu engang har samlet et helt forrygende hold.

Disse komikere har tilsammen flere one man shows og års erfaring i comedy branchen, og er alle garant for et godt grin.

Glæd dig til at opleve Dan Andersen, Kasper Nielsen, Sisse Gram de Fries og Valdemar Pustelnik.

Læs også om børneshowet lige her.

Sikre din billet allerede i dag!

Meget mere for pengene – oplev alle 4 komikere for kun 125 kr,- + 8,58,- gebyr

 

Praktisk info

Søndag d. 6. september 2020

Show tid: kl. 17.00-19.00

 

Dan Andersen

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde  Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står  alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin  guitar med på scenen. Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit  spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd  at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i  publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen er en Danmarks absolut bedste improkomikere. En enmands  improhær, der ikke tager nogle fanger og underholder i alder aldre.  Gennem mere end 20 år har han optrådt land og rige rundt både alene og  tidligere med improgruppen Specialklassen. Og oveni det en række  optrædender i tv og radio.

Sisse Gram de Fries

Sisse Gram de Fries er en improkomiker og -skuespiller i særklasse. En  fantastisk energi på scenen fra en optrædende, der er nærværende og  griber mennesker i alle aldre. Sisse er tidligere dobbelt danmarksmester  i improcomedy med gruppen Den Lalleglade Brigade, og derudover laver  hun også fremragende børne-tv og børneforestillinger – blandt andet med  Søren Hauch-Fausbøll.

 

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.  Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i  en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu  og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.