Forrygende sjovt comedyshowsfor børn i alderen 7 – 13 år i Arena Midt med hylemorsomt improcomedy.

Improskuespilleren  Sisse Gram de Fries, der både slår sine folder på Ramasjang, men også  er blevet dobbelt danmarksmester i improcomedy finder på sjove  finurligheder sammen med Kasper Nielsen, der gennem tyve år har væltet  den danske improscene – blandt andet med gruppen Specialklassen. Der er  fokus på interaktion med børnene, så de er med til at bestemme, hvad  showet skal være.

Det hele bliver bundet sammen af Valdemar Pustelnik, showets rødskæggede kaptajn.

Læs også om voksenshowet lige her.

Sikre din billet allerede i dag!

Meget mere for pengene – oplev alle 3 komikere for kun 75 kr,- + 6,71,- gebyr

 

Praktisk info

Søndag d. 6. september 2020

Show tid: kl. 15.00-16.00

 

Sisse Gram de Fries

Sisse Gram de Fries er en improkomiker og -skuespiller i særklasse. En  fantastisk energi på scenen fra en optrædende, der er nærværende og  griber mennesker i alle aldre. Sisse er tidligere dobbelt danmarksmester  i improcomedy med gruppen Den Lalleglade Brigade, og derudover laver  hun også fremragende børne-tv og børneforestillinger – blandt andet med  Søren Hauch-Fausbøll.

 

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen er en Danmarks absolut bedste improkomikere. En enmands  improhær, der ikke tager nogle fanger og underholder i alder aldre.  Gennem mere end 20 år har han optrådt land og rige rundt både alene og  tidligere med improgruppen Specialklassen. Og oveni det en række  optrædender i tv og radio.

 

 

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.  Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i  en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu  og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.