Kandis laver en fest

Alle havde et brag af en fest i dag den 15. maj. 

I forbindelse med Kjellerup fejrer 150 års jubilæum og KHK 100 år, var der inviteret til kæmpe fest for fysiske og psykiske handicappede samt beboerne og personale på plejehjemmene i Kjellerup.

Ca. 600 havde benyttet sig af at møde op til denne dag der stod på masser af festlig musik fra Kandis, der virkelige forstod at involverer de deltagende samt fælles spisning i hallen.

Håndboldklubben og alle de frivillige fik stor ros og for arrangementet knus i massevis. Filmen og billederne taler vidst for sig selv – Det var en fantastisk dag!

Tv2 Østjylland var også med til Kandis-festen og havde kun rosende ord om både Kandis optræden og hele arrangementet der blev afholdt. Du kan læse mere og se de skønne billeder her

Stor interesse for byfest

Det går rigtig godt med forsalget til Kjellerups store jubilæumsfest, lørdag den 8. juni.

Det bliver en stor aften, lover centerchef i Arena Midt, Anders Hartvig. Der er allerede solgt omkring 400 billetter og derudover er der en masse der har reserveret bord, men endnu ikke købt billetter.

Jeg er superoptimist, og forventer 700 gæster. Vi tilpasser hallerne, så der bliver plads til alle – også hvis det ender med 1200 deltagere!

Festen er en markering af Kjellerups 150 års fødselsdag. Arrangementet er støttet af Silkeborg kommune, og borgmester Steen Vindum har lovet at holde en kort festtale.

Underholdningen bliver helt i top.

– Vi har forhørt os lidt rundt i landet, for at finde det perfekte musikalske indslag til sådan en byfest, fortæller Anders Hartvig.

Og det er så endt med, at vi har hyret et tjekkisk kopiband, der leverer et forrygende og formidabelt ABBA-show, som har begejstret publikum over hele Europa. Med ABBAcz er det næsten, som om Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid er tilbage på scenen. Iført originale kostumer og med original koreografi leverer ABBAcz et show i topklasse, der giver lyst til både at lytte og synge med.

Der er tale om et højt professionelt orkester på otte mand, der spiller med et stort overskud og charme.

Abba var et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie, og kun The Beatles har solgt flere plader gennem tiden. ABBAs musik er kendt af alle, unge som gamle, og der kan stadig laves både film og teaterstykker, der primært bæres af de mange hits fra 70’erne og 80’erne.

Den Røde Tråd

Der bliver helt sikkert trængsel på dansegulvet, når ”Den Røde Tråd” spiller op til dans. Det fem mand store kopiband spiller en festlig blanding af de kendte hits med Shu-bi-dua, Gasolin og ikke mindst Kim Larsen.

Den røde tråd har optrådt i mere end 10 år til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene.

Valgflæsk

Valgflæsk og bankospil

Der var en særdeles god og hyggelig stemning, da Kristian Pihl skød valgkampen i gang med et underholdende – og gratis – bankospil.

Aftenen blev indledt med musikalsk underholdning af Jens Oluf Pedersen. Derefter var der stegt (valg)flæsk og persillesovs til de ca. 250 deltagere.

Kristian Pihl benyttede muligheden til en lille valgtale med klare politiske budskaber. Han takkede de mange foreninger og frivillige på Kjellerupegnen, som yder en fantastisk indsats i lokalområderne.

Pihl havde stor hjælp af Kjellerup HK under bankospillet og han sluttede af med at overrække af en check på 6000 kr til støtte for de seks lokale spejdergrupper på egnen.

Gevinsterne til bankospillet var skænket af en række lokale virksomheder – samt af Kristian Pihl Lorentzen selv.

Stand-up april 19

 

Stort bifald til de tre gutter

Der var smil på læben – både hos komikerene og publikum

Stand-up komikerne udtalte flere gange, at Kjellerup var et fantastisk sted og optræde og de var meget tilfredse med stemningen i lokalet og publikums tilkendegivelser i form af klapsalver og højlydt latter.

Marianne Bech Nørgaard beskriver også sin oplevelse af showet til sine venner på Facebook med udtalelsen: ’Kæft I gik glip af MEGA grineren’, og det var meget tydeligt at hun ikke var alene om at nyde showet med Mahamed Habane, Morten Wichmann og Mikkel Klint.

Der var gæster fra både Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast og lokale gengangere til at klappe og grine, hvilket vi også håber på til næste og sidste show i denne omgang.

Stand-up er virkelig et besøg værd, så hvad enten du har været til det før eller har lyst til at prøve det for første gang så få bestilt til showet den 23. maj kl. 20 hvor det er Thomas Hartmann, Heino Hansen og Anders Fjeldsted der vil underholde os et par timer – Billetsalget er startet!

Dario tog Kjellerup med storm

En af Danmarks største smørtenorer optrådte i Arena Midt søndag eftermiddag. Og hvilken oplevelse…

Trods de nu 80 år er Dario Campeotto still going strong. Men hold da op hvor holder han sig godt. Stemmen er intakt, skønt han stort set uafbrudt har været på sangscenen i seks årtier.

De næsten 100 publikummer fik sig en god oplevelse og et flot show.

Godt hjulpet af sin pianist Mickey Pless, førte Dario publikum gennem en række af både italienske og danske sang-perler. Der blev sunget godt med undervejs – lige fra ”O Solo Mio” til ”Angelique” og som ekstra nummer en dejlig fællessang.

Dario krydrede sin optræden med masser af sjove anekdoter undervejs i det to timer lange show. Om Poul Richard, Poul Bundgaard, Tommy Seebach og Gita Nørby, som Dario var gift med i seks år.

– Sang og musik er min drivkraft, min energi. Det holder mig i live, fortalte han. ”Hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”.

Kjellerup havde besøg af en meget engageret og nærværende smørtenor…

Bodil Lund, Resenbro
Jeg elsker Dario, og har altid været en kæmpe fan…

Han er noget ganske særligt og i en klasse helt for sig selv. Han er utrolig nærværende og har fat i publikum fra start til slut. Jeg kan kun sige, at jeg havde en fantastisk eftermiddag i Kjellerup.

Kim Tække, Kjellerup
Jeg blev meget positivt overrasket. Havde ikke forventet, at jeg skulle sidde og nynne med på alle de gode gamle melodier. Dario er en rigtig charmør og optræder meget professionelt. Hvis man er så kvik som 80-årig, så er det jo ingen sag at blive gammel…

Lise Bonde, Herning
Som storforbruger af musik og kultur var det oplagt at tage til Kjellerup og opleve Dario. Han er fantastisk og en meget humoristisk mand. Jeg har set ham flere gange før, og denne gang havde jeg min mor med. Hun bor på egnen, og vi havde begge en dejlig eftermiddag. Dario er et stykke dansk kulturhistorie.
Til venstre Darios pianist Mickey Pless.

Solveig Nielsen, Kjellerup
Jeg har kun set Dario på TV, og da chancen bød sig her i Kjellerup ville jeg opleve ham. Han leverede et pragtfuldt show – faktisk bedre end jeg havde forventet. Og så er han jo en dejlig mand, med kvikke replikker og et godt humør.

Danseweekend

Weekenden I Arena Midt bød på dans i alle afskygninger.

Silkeborg IF og Danmarks Sportsdanserforbund afviklede danmarksmesterskaberne i sportsdans i weekenden 6. – 7. april. Opsætningen i hallen var mere spektakulær end nogensinde i Arena Midt med dansegulv, lyssætning, hyggelige bordarrangementer, podier og loftbelysning. Der var udstråling, masser af make-up, smil på læben og øvede rutiner begge dage der var DM i dans. Den estiske sangerinde skabte fantastiske rammer for dansen med hendes fløjlsbløde stemme der var fyldt med energi og passion.

Der blev danset Latin, Standard, Disco, Hip Hop, Showdance og Rock’n Roll, kombineret og i hold. Unge som ældre klarede det rigtig fint og det var tydeligt at se, hvor mange timer de forskellige havde tilbragt i øvelokalerne. Tilskuerne der havde valgt at møde op til dette arrangement fik i hvert fald et show der var pengene værd.

 

Kjellerup-pylonen

Pylonen tilbyder kultur- og sportsudbydere mulighed for at give deres event, begivenhed eller arrangement den maksimale synlighed ved omfartsvejen mellem Silkeborg og Viborg. Pylonen er 5 meter høj og 2 meter bred og det aktive skærmbillede, hvor de digitale budskaber bliver vist er 3 x 2 meter.

Den digitale pylon er en dynamisk annonceplatform med enorm synlighed i både dagslys og mørke, sne, regn og direkte sollys. Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt. Dermed sikres det, at hver annonce vises mindst 360 gange i døgnet og 2520 gange om ugen.

Denne foræring fra Silkeborg Kommune skal bruges til at lokke nogle af de 10.000 daglige forbipasserende ind i midtbyen – eller til nogle af de mange arrangementer og events der bliver afviklet i byen.

Kun arrangementer afholdt i 8620 kan komme på pylonen. Det er Arena Midt, der styrer pylonen, men alle er velkomne til at have digitale budskaber herpå.

Budskabet kan være et arrangement, åben hus, et event eller en begivenhed. Du er velkommen til at kontakte Katrine Jespersen på kj@arenamidt.dk eller ring 20408773

Eksempel på pylon-budskab

Anders Hartvig fra Arena Midt glæder sig sammen med handelsstandsformand Lisette Jessen og projektleder Hanne Baastrup fra Silkeborg Kommune over den nye pylon ved omfartsvejen i Kjellerup.

Arena Midt og Danhostel indgår samarbejde

Arena Midt har etableret 6 naturhytter med hver 6 sovepladser i tilknytning til de nyetablerede idræts- og outdoorfaciliteter. Der er indgået et samarbejde med Danhostel, der skal bidrage til at udvikle overnatningsproduktet samt markedsføre hytterne over for feriegæster og grupper.  

”Vi forventer os meget at vores nye samarbejdspartner”, fortæller direktør i Arena Midt, Anders Hartvig. ”Vi ved, at Danhostel er mestre til at arrangere gruppeophold og aktive ferier for hele familien. Og her er vores naturhytter jo helt perfekte. Vi har i Kjellerup rigtig meget at byde på, både for grupper, familier, klubber, skoler og foreninger. Vi har skov, natur og aktivitetspark som nærmeste naboer og da hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, er der mulighed for at benytte de mange indendørs faciliteter og fri adgang til Sport og Fitness. I Kjellerup har vi samlet næsten alle sportsgrene på ét sted, og er derfor et oplagt sted til træningsophold, slutter Anders Hartvig.

I Danhostel glæder man sig til samarbejdet med Danhostel Kjellerup, som hytterne fremover vil blive markedsført under. ”Vi har haft en god dialog med Arena Midt. Hytterne er af særdeles høj kvalitet og lever til fulde op til alle de krav, der stilles til et moderne familie- eller gruppeophold i dag. Dejlige hytter med senge, bad, toilet, adgang til gæstekøkken, WI-FI med et væld af aktivitetstilbud lige uden for døren. Dertil er folkene bag Arena Midt meget motiverede for at give gæsterne en fantastisk oplevelse”, siger direktør i Danhostel Ole Andersen.

Danhostel Kjellerup passer rigtig godt ind i Danhostels ønske om at kunne tilbyde overnatningssteder af høj kvalitet i nærheden af natur og idrætscentre med aktivitetstilbud. ”Vi glæder os til samarbejdet med Arena Midt om Danhostel Kjellerup og håber, at det kan inspirere andre byer med idrætscentre om at gå samme vej som Kjellerup og kunne tilbyde gæster moderne overnatningsfaciliteter tæt på natur og aktiviteter”, slutter Ole Andersen.

Fakta om Danhostel Kjellerup:

6 naturhytter med 6 sovepladser i hver.

Gæstekøkken under opførelse.

Der er badeværelser med toilet og bruseniche, køleskab samt gulvvarme i alle hytter.

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor det vil være muligt at benytte de mange faciliteter og der er fri adgang til sport og fitness under opholdet.

Fakta om Danhostel:

Med det nye medlem Danhostel Kjellerup er foreningen oppe på 63 medlemmer fordelt i hele Danmark.

Medlemmerne har tilsammen ca. 1 mio. overnatninger fordelt på familier og feriegæster, lejrskoler, sports- og fritidsgrupper samt håndværkere.

Kontakt:

Anders Hartvig, Direktør Arena Midt og Danhostel Kjellerup

Telefon: 20100511 / Mail: Hartvig@arenamidt.dk

Tak for en hyggelig aften til generalforsamling

Herunder ses navnene på alle de nominerede til årets ildsjæl (i alfabetisk rækkefølge)

 • Anders Farsø, Kjellerup IF
 • Ann Kirkegaard, Kjellerup HK
 • Bent Kragh, Midtjysk Kor
 • Bent Rasmussen, Kjellerup IF
 • Bente Sørensen, Morgensang i Rotunden
 • Edna Fisker, Kjellerup Lokalråd
 • Gerulf Haldur T. Klausen, Hjemmeværnskompagniet
 • Hanne Veldt Christensen, Sociale medier
 • Hans Kanstrup, Fest i Ans
 • Inger-Marie og Gregers Thomsen, Thorning by
 • Ivan Pedersen, ÆldreSagen
 • Thorsen, Povlsen og Vester, Jul med andre
 • Kjeld Andersen, ÆldreSagen
 • Lars Daugaard, Kjellerup If
 • Laura Øster Nielsen, Kjellerup Svømmeklub
 • Lone og Ole Thomasen, Den Gamle Biograf
 • Mette Brams Christensen, Kjellerup Badmintonklub
 • Ole Thomasen, Den gamle Biograf
 • Sara Boelt Fjordside, Kjellerup Svømmeklub
 • Simon Jørgensen, Kjellerup Svømmeklub
 • Steen B. Jessen, Cykelklubben
 • Team Madspil Kjellerup
 • Tine Jessen Nielsen, Kjellerup Badmintonklub
 • Tonny Pedersen Kongemosevej, Vium Hvam IF
 • Torben Hviid, Kjellerup Event
 • Venneforeningen på Kjellerup Friplejehjem

Det var en hyggelig og ‘brændende’ generalforsamling onsdag aften i Arena Midt, da Kjellerups Ildsjæl blev afsløret.

Vinderen af årets ildsjæl Ann Kirkegaard, der er formand for Kjellerup HK, var meget rørt over den flotte hæder. Som tak for hendes indsats fik hun et diplom (dette ses her, hvoraf det skrevne er udtalelser fra folk , stor kurv med lækre specialiteter og et gavekort til byens butikker som tak for hendes indsats. 

De nominerede der stod på scenen denne aften har alle gjort et fantastisk stykke arbejde og modtog alle et ildsjælskrus og en buket blomster samt rosende ord og klapsalver fra alle de deltagende til generalforsamlingen.

Selvom der ‘kun’ var syv personer repræsenteret som ildsjæle i onsdags, var der omkring 100 personer der op til konkurrencen havde indstillet 26 personer som en af årets ildsjæle. Disse er listet her på siden.

Nummer to i afstemningen blev Ole Thomasen, der især har brugt mange frivillige kræfter på at få Den gamle Biograf.

Nummer tre i afstemningen blev Linea Kusk Povlsen, Mona Vester og Janni Thorsen, der har holdt jul for enlige og ensomme i Arena Midt.

De to øvrige var Steen Jessen, formand i Kjellerup Cykel Klub, og Bent Rasmussen, meget aktiv mand i Kjellerup IF.

Der var 644 personer der havde stemt i konkurrencen og denne kåring er starten på en tradition der vil blive gentaget én gang om året til Arena Midts generalforsamling.

Så nu har man et helt år til at kigge på, hvem man vil indstille næste gang. Der er mange af tage af.

 

Glæd dig til musikalsk foredragsshow

Søndag den 14. april kl. 14 fejrer hele Danmarks Dario Campeotto et fantastisk jubilæum i Arena Midt

Anmelderne roser Darios jubilæums-turné til skyerne. Gennem de sidste 60 år har Dario bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag.

Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor han sammen med sin pianist tager rundt i Danmark – ikke med et stort show med orkester og dansepiger, men i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på og få hele historien.

Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz, og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs.

Netop fyldt 80 år

I 1961 fik han sit gennembrud med ”Angelique”, hvor Dario blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix. Dario blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om et jubilæum for Dario Campeotto i 2019. Faktisk fyldte Dario 80 år den 1. februar, men som han siger ”hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”