Covid-19 retningslinjer ved leje af lokaler i Arena Midt

Selskaber

Uanset hvilken anledning eller type fest du skal holde, kan du trygt vælge Arena Midt.

Vi har personale der er specialister i alt fra store events til private fester bl.a. fødselsdage, bryllupsdage og receptioner samt mindesammenkomster.

Vi sørger for det hele,  så du kan slippe for bekymringer og bare nyde din dag.

Brug vores menuer og lokaleoversigt til inspiration, så vi sammen kan skræddersy din næste fest.

Se vores lækre menuer her

Buffet

Festmenu

Brunch 

Tapas 

Drikkevarer – kommer snart

Buffet

Vælg selv buffet

 

Pris 210 kr. pr. person

VÆLG 3 HOVEDRETTER

Letsaltet skinke
Helstegt oksefilet
Ovnbagt laks på skind
Frikadeller
Fyldt kyllingebryst
Mørbradbøf á la creme med surt
Græske frikadeller
Indbagt laks m/cremet spinat
Pandekager med oksekødsfyld
Butterdejsstænger med

 

VÆLG 5 SLAGS TILBEHØR
Tzatziki
Grøntsagstærter med forskelligt fyld
Cremet pastasalat med grønt
Grøn kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat med purløg
Broccolisalat med rosiner, sprød bacon
og solsikkekerner
Flødekartofler med porre
Græske kartofler med sauce
Bulgursalat med grønt
Blandet grøn salat
Hvedekernesalat med grøntsager

 

Minimum 25 personer

 

Husets buffet

Pris 225 kr. pr. person

Koldrøget laks med marinerede rejer og grønt
Serranoskinke med sprød salat og melon
Farseret kyllingebryst
Ovnbagte grønsager vendt i honning
Helstegt oksefilet
Bulgursalat, vendt med hytteost og grønt
Tomatsalat med feta, oliven, rødløg og pesto
Let marineret fuldkornspasta med urter
Blandet salat
Ovnbagte kartofler
Tapenade og puré
Det sunde brød

 

Minimum 25 personer

 

Luksus buffet

Pris 330 kr. pr. person

VÆLG 2 FORRETTER
Lakseroulade med ørredmousse, spinat og dilddressing
Indbagte tigerrejer med sur-sød sauce
Tunmousse med rejer og sauce verte
Røget laks, hertil flødestuvet spinat
Små vandbakkelser med 3 forskellige slags fiskefyld
Laksesoufflé på salatbund med rejer og purløgsdressing
Kyllingespyd serveret med mango chutney
Serranoskinke med marineret grønt på bund af sprød salat
Koldrøget lakseroulade med

 

VÆLG 2 STEGERETTER
Glaseret skinke
Farseret kalkun med urtesoufflé
Lammekølle
Svinemørbrad, fyldt med
feta og soltørrede tomater
Dyrekølle, stegt med
serranoskinke
Kyllingeroulade med
soltørrede tomater
Oksefilet, smurt med grov
sennep og krydderurter
Helstegt oksefilet
Svinemørbrad i kryddersoufflé
Barbequemarineret kalkunbryst

 

VÆLG 2 SAUCE
Whiskysauce
Rødvinssauce
Bearnaisesauce
Pebersauce
Svampesauce

 

VÆLG 5 SLAGS TILBEHØR
Broccolisalat med rosiner, sprød bacon og solsikkekerner
Tzatziki
Marineret pastasalat med soltørrede tomater
Grøntsagstærte med forskelligt fyld
Cremet pastasalat med grøntsager
Kold kartoffelsalat med krydderpesto og pinjekerner
Små ovnbagte kartofler med krydderurter
Græske kartofler
Flødekartofler med porre
Tomatsalat med mozzarella, oliven, rødløg og
basilikumpesto
Pommes frites
Bagt kartoffelmos med krydderurter
Krydrede halve bagte kartofler
Bagte rodfrugter vendt med honning
Årstidens salat

 

VÆLG 2 DESSERTER
Islagkage på kagebund
Isroulade med vanilje- og chokoladeis,
rullet med marcipan
Tiramisu kage
Chokoladetærte med vaniljeis og frugtpuré
Pæretærte med vaniljeis og cremefraiche
Osteanretning med druer
Hjemmelavet lagkage
Ostelagkage
Stor frugtbuffet

Minimum 30 personer

 

Festmenu

Foretter

2 stk. tarteletter med høns i asparges,
med tomat og friskhakket persille 60,-

Rejecocktail med hjemmelavet dressing 70,-

Tunmousse, pyntet med rejer på bund af
pluksalat, hertil hjemmelavet dilddressing 70,-

Røget laks med grønne asparges, anrettet
med pluksalat og flødestuvet spinat 90,-

Lakseroulade, toppet med fennikelsalat
på bund af sprød salat, hertil sauce verte 80,-

Carpaccio af okse med basilikumpesto,
toppet med pluksalat og reven parmesan 80,-

Kold fiskepipette med souffléfars af laks
på bund af sprød salat, hertil urtedressing 70,-

Fisketallerken med 5 slags fisk og skaldyr,
tilberedt og anrettet på forskellige måder 105,-

Røget okseinderlår med oliventapenade,
syltede rødløg og sprød salat 80,-

 

Minimum 25 personer

 

Hovedretter

Helstegt oksefilet med stegte kartofler, hertil årstidens grønsager, serveret med rødvins- eller pebersauce 205,-

Dyrekølle med sauté af rødløg og svampe,
hertil pommes duchesse og vildtsauce,
serveret med tranebærkompot og bønner
svøbt i bacon 245,-

Kalvefilet stegt som vildt med hvide og
brunede kartofler og vildtsauce,
hertil waldorfsalat, serveret med surt/sødt 205,-

Helstegt kalvefilet med pommes rissoles,
hertil portvinssauce, serveret med
årstidens grøntsager 205,-

Gammeldags oksesteg med glaserede
perleløg, hvide kartofler, skysauce eller
peberrodssauce, hertil årstidens
grøntsager, serveret med surt/sødt 185,-

Helstegt oksemørbrad med grøntsagssoufflé og sauté af årstidens grøntsager. Smørstegte kartofler med krydderurter, serveret med rødvinssauce 245,-

Flæskesteg med hvide og brunede kartofler,
hertil skysauce, serveret med rødkål og surt 180,-

 

Minimum 25 personer

 

Desserter

Citronfromage 65,-

Crème bruleé med vaniljeis og skovbær 70,-

Chokoladekage med vaniljeis ogråmarinerede bær 70,-

Fløderand, serveret med frugtcocktail og
chokoladeslør, hertil karamelsauce 65,-

Isroulade med vanilje-, jordbær- og
chokoladeis, rullet i marcipan, anrettet på
bund af coulis, serveret med frisk frugt 90,-

Islagkage på kagebund, pyntet med
flødeskum, frisk frugt og chokolade 70,-

Nøddekurv med 3 slags is på bund af puré,
pyntet med frisk frugt og flødeskum 80,-

Desserttallerken med variation af kage, is,
sprødt og sødt 105,-

 

Minimum 25 personer

 

Natmad

Hjemmelavet oksekødssuppe med
kød- og melboller 65,-

Aspargessuppe med kødboller 65,-

Porre/kartoffelsuppe med bacondrys 65,-

Oste- og pølsebord, serveret med
diverse tilbehør, hertil kiks og
lækre varianter af brød 110,-

Pølsebord med lun leverpostej,
serveret med diverse tilbehør og brød 95,-

Hotdogs med røde, kogte pølser og tilbehør 60,-

Saml-selv-sandwich med skinke, ost,
kylling, bacon, salat og grønt 65,-

Lune frikadeller med kartoffelsalat 75,-

 

Minimum 25 personer

 

Kage og kaffe

Lagkage 33,-

Kringle 28,-

Kransekagekonfekt (3 stk. pr. kuvert) 32,-

Småkager 16,-

Petitfours (3 stk. pr. kuvert) 32,-

Kaffe og te ad libitum 25,-

Hjemmebagt bolle med smør 25,-

Hjemmebagt bolle med pålæg 38,-

Franskbrød med ost eller rullepølse 28,-

Minimum 25 personer

 

Brunch

Brunch menu

Pris 210 kr. pr. person

 

Amerikanske pandekager med ahornsirup og sukker
Scrambled eggs med bacon
Lun leverpostej med bacon og champignon
Græsk yoghurt med ahornsirup
2 slags ost med tilbehør
Brunchpølser
Laks med dilddressing
3 slags pålæg
Marmelade/Honning
Frisk frugt
2 slags kager
Specialbrød og rundstykker
2 slags juice

Brunch er inkl. kaffe og te ad libitum, men ekskl. andre drikkevarer

Tapas

Tapas menu

Pris 180 kr. pr. person

 

Røget ørredmousse i squash
Spansk serranoskinke med ostecreme og pærer
Varmrøget laks med chilicreme og fennikelsalat
Røget okseinderlår med oliventapenade og syltede rødløg
Emmentaler med chorizopølse
Lille chokoladeskål med mousse
Brød og smør

 

Ovenstående tapas er blot et eksempel, da mulighederne for tapas er utallige. I fællesskab finder vi den tapas, der passer til netop dig og dit selskab.

Vi er klar til at byde dig velkommen

Ring eller mail til køkkenchefen for et uforpligtende tilbud
Gert Larsen
Tlf. 51 85 70 09

Arena Midt

Hasselvej 15
8620 Kjellerup
Tlf. 8686 9915
CVR: 29 90 01 24
Email: [email protected]

Caféen er åben i forbindelse med stævner og
arrangementer.