Velkommen i de skønneste naturhytter

.

En naturhytte er det perfekte fristed for dig og din familie. Få en pause fra hverdagen og brug tiden med hinanden.
Du finder et væld af aktiviteter både indendørs og udendørs på stedet, og med hytterne som base er det nemt at lave dagsture til eks. Legoland, Himmelbjerget, Randers Regn-skov og meget andet.

 

Vores hytter

Vores seks naturhytter har alt du skal bruge til en komfortabel overnatning i skøn natur. Hver hytte er 28 m² og har alle en dobbelt sovesofa og to køjesenge (seks sovepladser i alt) samt hyggekrog med plads til spil og afslapning.

Alle hytter har eget tekøkken med køleskab, bad/toilet, gulvvarme, gratis Wi-Fi samt terrasse og privat parkeringsplads.

Hytterne er røgfri og allergivenlige. Det er derfor ikke tilladt at ryge i hytten eller medbringe kæledyr.

Hytterne ligger i tilknytning til sport- og kulturcenteret Arena Midt, hvor der er mulighed for at benytte de mange indendørs faciliteter og med fri adgang til Sport og Fitness under opholdet.

Fælleskøkken

I hytte 1 er der fælleskøkken (indgang på bagsiden) med ovne, kogeplader, mikroovne, gryder, service m.m. som du frit kan benytte under hele dit ophold.

Aktiviteter for hele familien

Der er plads til hele familien i naturhytterne og lige uden for døren i Arena Parken er der masser plads til afslapning, leg og spil. Vi har både streetbasketbane, multibane og sandbane til fx. beachvolley eller strandfodbold. I parken er der også træningsstativer til udendørs fitness samt cykel- og løbebane med forhindringer m.m

Ud i det grønne
Fra Arena Parken er der direkte forbindelse til Kjellerup centrum via Krabbes Grønne Ring – opkaldt efter den lokale visionær Christopher Krabbe. Krabbes Grønne Ring opstod for mere end 100 år siden, hvor Kjellerups borgere på eget initiativ satte beplantning i byen. Siden er ”ringen” blevet udvidet til næsten at gå hele vejen rundt om byen, der kan opleves på et stisystem i flot og varieret natur (ca. 10 km).

Priser

 

1-2 personer i en hytte: 500 kr./700 kr.* pr. døgn

3-6 personer i en hytte: 895 kr./1095 kr.* pr. døgn

* Priser i højsæson

Tilkøb

Linnedpakke 65 kr. pr. sæt

Stort håndklæde 20 kr. pr. stk.

Lille håndklæde 10 kr. pr. stk.

Slutrengøring 100 kr.