Arena Midt Kjellerup

 
​Arena Midt er Kjellerups mangfoldige Sport- og Kulturcenter, der forener sport, kultur og erhverv i en bred vifte af aktiviteter og arrangementer. Fra frivillig idræt og motion til elitesport og events. Fra foreninger til erhverv. Fra dagsmøder og konferencer til overnatning og internatophold. Fra de mindste til de største.

Arena Midt ligger i Kjellerup med en central placering mellem Silkeborg og Viborg. Her er gode vejforbindelser og kort køreafstand til en lang række attraktioner og muligheder i Midtjylland

Fra Arena Midt er der kort afstand til bymidten med levende handelsgader, flere spiser og hyggelige specialbutikker. Oveni ligger Arena Midt med en smuk placering ved Krabbes Grønne Ring, der byder på smuk natur og et stisystem på 10 km, der går hele vejen rundt om byen.  

Arena Parken tilbyder et rekreativt område med cykel- og løbebaner, minigolf om sommeren, beachvolley, basketball, shelters, bålplads og ”junglestig”. Her har Arena Midt også Danhostel med seks naturhytter, der hver kan rumme overnattende gæster, og som har eget toilet og bad.

Arena Midt blev indviet i 2010 og er et af Midtjyllands største idrætsanlæg på 5.000 m2 indendørs m2 med supplerende adgang til udendørs fodboldanlæg, outdoor faciliteter og indendørs svømmehal.

Arena Midt har en dobbelt multihal (2150 m2), der kan benyttes helt eller opdelt. Hertil kommer tribune pladser/auditorium opstilling med plads op til 1400 tilskuere. Tribunen er opdelt i 4 afsnit, som kan køres ud uafhængigt af hinanden og dermed giver mulighed for fleksible opsætninger.

Hallerne bruges traditionelt til både håndbold, fodbold, badminton, tennis, hockey og dans. Fra almindelig træning til store stævner, turneringer og mesterskaber på professionelt niveau.

Hallerne bruges tillige til større kulturarrangementer og events, så som koncerter og forestillinger, og til afholdelse af store konferencer for virksomheder, messer og udstillinger. Siddende ved borde kan der være op til 1200 personer. Med over 200 gratis P-pladser er der gode parkeringshold. 

Derudover rummer Arena Midt byens største Fitnesscenter og tilbyder en række mødelokaler til både mindre møder og større arrangementer med til op til 160 personer. Arena Midt har egen café og køkken, som tilbyder service og forplejning. Fra kioskvarer i hverdagen til forplejning til møder, konferencer og events. Huset råder over moderne AV-udstyr og professionelt personale, som sætter god service i højsæde.