Arena Midt Kjellerup

 

Velkommen til et spændende hus lige i midten af Jylland. Arena Midt har siden åbningen i 2010 været et markant samlingspunkt for en bred vifte af aktiviteter. Vores unikke idrætsfaciliteter er meget iøjnefaldende, men det fleksible hus er også en perfekt ramme om koncerter, messer, udstillinger, konferencer, bestyrelsesmøder, firmaarrangementer, fester m.m.

Kort sagt: Arena Midt er multianvendelig. Et hus, der rummer et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, for professionel sportsudøvelse, og som samtidig er et naturligt samlingspunkt for erhvervs- og kulturliv.

Mange tusinde gæster passerer gennem huset hvert år. Vi vil, at du som kunde skal have en rigtig god oplevelse hver gang du gæster Arenaen. Vi vil levere kvalitet og yde service med et menneskeligt ansigt – hver gang. For os er det afgørende faktorer i vores måde at agere på. Alle opgaver er velkomne, små som store.

Arenaen er det naturlige samlingspunkt for alle i alle aldre. Det er vores ambition, at alle skal føle sig velkomne i Arenaen og få lyst til at bruge husets mange muligheder.

Idéen Arena Midt opstod i 1986, først tænkt som en hal 2 til den gamle Kjellerup hal. Men folk i Kjellerup havde større ambitioner. Som idrætshal, kultur- og fritids- center er Arena Midt resultatet og virkeliggørelsen af en drøm om at placere byen Kjellerup på landkortet som et midtpunkt, der svarer til den geografiske placering. Arenaens kapacitet er enestående i forhold til byens størrelse, og rammen er en arkitektonisk flot bygning, tegnet af Arkitektfirmaet Mangor & Nagel.