Arena Midt Kjellerup

 

Velkommen til et spændende hus lige i midten af Jylland. Arena Midt har siden åbningen i 2010 været et markant samlingspunkt for en bred vifte af aktiviteter. Vores unikke idrætsfaciliteter er meget iøjnefaldende, men det fleksible hus er også en perfekt ramme om koncerter, messer, udstillinger, konferencer, bestyrelsesmøder, firmaarrangementer, fester m.m.

Kort sagt: Arena Midt er multianvendelig. Et hus, der rummer et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, for professionel sportsudøvelse, og som samtidig er et naturligt samlingspunkt for erhvervs- og kulturliv.

Mange tusinde gæster passerer gennem huset hvert år. Vi vil, at du som kunde skal have en rigtig god oplevelse hver gang du gæster Arenaen. Vi vil levere kvalitet og yde service med et menneskeligt ansigt – hver gang. For os er det afgørende faktorer i vores måde at agere på. Alle opgaver er velkomne, små som store.

Arenaen er det naturlige samlingspunkt for alle i alle aldre. Det er vores ambition, at alle skal føle sig velkomne i Arenaen og få lyst til at bruge husets mange muligheder.