Lørdag d. 21. september lagde mere end 300 gæster vejen fordi Arena Midt, da ølfestivalen 2019 løb af stablen. De første 10 smagninger var inkluderet i billetten, men med godt 62 forskellige øl fra Royal, Bøllingsø Bryghus og Viborg Bryghus, kunne det nærmest være svært at beslutte, hvilken der skulle prøves først.

Ikke kun for mænd

Selvom det var en ølfestival var Nohrlund også repræsenteret med 4 færdiglavede drinks på flaske, der tiltrak både kvinder og mænd i løbet af aftenen.

Uanset om man var til øl eller drinks, så var stemningen i hvert fald høj både ved bordene og rundt ved de forskellige aktiviteter fra Dortes Bodega, hvor især beer pong, dart og slå søm i var flittigt besøgt.

Chilismagning

Blandt aktiviteterne havde der også sneget sig en lille ny ind, der kunne tvinge selv den sejeste mand eller kvinde i knæ. Chili roulette. Blot en skål med et mix af milde og stærke chilier, og så var det ellers bare at ’prøve lykken’. En gratis udfordring, som udløste både grin, tårer og også lidt beundring mellem vennerne og de nysgerrige omkring.

Stående klapsalver

Alle aftenens løjer blev fint akkompagneret af den lokale musiker Ole Thomasen, der underholdte flere gange i løbet af aftenen, og som kun fik stemningen til at stige, så publikum til sidst måtte helt op på stolene for at klappe med.

Alt i alt en vellykket ølfestival, som forventes at gentages med samme succes næste år!