Nytårskoncerten holdes den 11. januar kl. 19.30 med Tapas kl. 18.00 i Arena Midt. Vi gentager succesen med Promenadeorkesteret Lauseniana, populært kaldet ”Slyngelorkesteret, under ledelse af Kapelmester Jørgen Fuglebæk, konferencier Jesper Rahbæk Jespersen. Orkesteret der er fra Herning, har igennem mange år givet Nytårskoncerter, i Herning, Vejle, Sønderborg, Flensborg med op til 2000 tilskuere. I 2019 bliver det en kvindelig solist, nemlig sopranen Cassandra Lemoine

Lauseniana`s repetoire er vidtspændende, men det er altid den glade, livsbekræftende musik der spilles. Første afdeling er det klassiske repertoire, med de stykker musik der skal med til en Nytårskoncert, bla kan nævnes; Franz von Suppè: Ouverture til operetten ”Den Skønne Galathea” og Johann Strauss: Frülingsstimmen. Efter pausen bla: Leroy Andersons ”Sleigh Ride”, og ikke mindst Francesco Sartori`s ”Time to say Goodbye” som de fleste kender med Sarah Brighman men også som duet med Andrea Bocelli, et fantastisk stykke musik.

Det bliver igen en fantastisk aften, og i år kan vi tilbyde nummererede pladser.

Det er ikke uden stolthed at vi har evnet af få et så stort og dyrt arrangement til Kjellerup igen, vi håber derfor at byens borgere vil slutte op om arrangementet.

Billetprisen på 295,00 er særdeles attraktiv for en Nytårskoncert på så højt et musikalsk niveau.

Til dem der ønsker det, tilbyder vi en lækker Nytårs-tapas til 165,00 kr. Det er muligt at bestille bord til spisningen som foregår kl.18.

Bordbestilling: [email protected]

Kørestolspladser kan bestilles på 2334 9004