Fyrværkerisalg åbner snart

Som følge af ændret tilskudsmodel for selvejende haller i Silkeborg kommune, skal Arena Midt have øget sin omsætning i årene fremover.

– Vi har flere nye tiltag i støbeskeen, og er nødt til at tage lidt utraditionelle metoder i brug, fortæller centerchef Anders Hartvig.

I weekenden havde vi stor succes med et bankospil og der ser lovende ud med de kommende kulturelle arrangementer. Der er solgt masser af billetter til de to nytårskoncerter, dans med Silas Holst, sjov med Torben Chris, hypnoseshow, foredrag, ølsmagning og John Mogensen Live.

Den første store nyhed bliver lanceret mellem jul og nytår. Vi har sagt ja til et godt tilbud om at sælge fyrværkeri. Det er H.C. Andersens Fyrværkerifabrik der manglede et sted i Kjellerup by. Flere foreninger takkede nej, men så sprang vi til, og gør det i samarbejde med Arenaens Venner.

Også Levring Spejderne hjælper til.

Havde vi sagt nej til fyrværkerne, havde de bare fundet nogle andre, så synes vi lige så godt, at vi kunne slå til og tjene den skilling selv…

Egentlig burde mit personale ligge hjemme på sofaen og slappe i juledagene, forsætter Anders Hartvig. For vi har godt nok haft travlt de sidste par måneder, hvor aktivitetsniveauet har været meget højt i Arenaen.

Men vi er enige om, at vi kan slappe af når vi bliver gamle, og der er alligevel et stort håndboldstævne mellem jul og nytår i begge haller – så vi har åbent alligevel, slutter centerchefen med et smil.

Fyrværkerisalg · Åbningstider

27. december 10-18
28. december 10-18
29. december 9-18
30. december 9-19
31. december 9-14

Arena Midt · Hasselvej 15 · Kjellerup