Naturhytterne er en succes

Med overnatningsmuligheder i baghaven er der kommet flere nye tiltag til Arena Midt.

Hytterne har siden 25. august været udlejet 120 gange. Den første udlejning var helt speciel. Det var nemlig et brudepar der synes vores hytter var perfekt som brudesuite!

Og det er ikke kun danskere der overnatter i hytterne. Vi har haft gæster fra Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, Holland, Estland – og til september er en hytte udlejet til en familie bosat i Nigeria!

Topkarakter fra gæsterne

Vi har netop modtaget et flot diplom fra Booking.com, fordi vi får god respons fra de udlejere der finder os gennem dem.

Der findes nemlig ikke nogen større anerkendelse end at modtage rosende gæsteanmeldelser – særligt i et offentligt forum, hvor hele verden kan se med.

Vi har fået karakteren 9,1 på en skala fra 0 til 10,og det er altså blandt de allerhøjeste karakterer der gives på Booking.com!

Træningslejre og lejrskoler

Vi er i dialog med nogle danske og udenlandske klubber, som overvejer Kjellerup til deres kommende træningsophold.

Og det er ikke kun på grund af de unikke muligheder vi kan tilbyde her i Arena Midt. Forholdene i Skyttehuset, fodboldanlægget og hos tennisklubben er helt i top – og så i gå-afstand til hinanden her på Bjerget. Og så har vi jo fået den fantastiske Arena Parken, som spiller godt sammen med Krabbes Grønne Ring til løb, cykling eller en dejlig gåtur.

Vi har i foråret et par meget store arrangementer som udelukkende er kommet til Kjellerup på grund af hytter og omgivelser.

Forårsmesse

Når der den 10. marts er stor forårsmesse i Arena Midt, vil der være åbent hus i hytterne.

– Vi har fremvist hytterne til rigtig mange mennesker. Også personer fra andre idrætscentre som os selv, der kan se ideen med at trække større begivenheder til via overnatning, slutter Anders Hartvig.