LARS CHRISTIANSEN FOREDRAG

Når sandheden skal frem 

Gribende fortælling om motivation og livsglæde fra hele Danmarks håndboldekspert
– Lars Christiansen!

Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på.

Lars´ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst, han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.
 

Foredraget er del af Arena Midt’s foredragspakke “Liv & Lykke”, som i efteråret 2022 og vinteren 2023 sætter fokus på sundhed og motion som led i at fremme sundhedstilstanden lokalt. Gennem foredrag og mødet med kendte personer fra sportens og kulturens verden gives viden og værktøjer til at fremme et aktivt og sundt liv. Her kan du møde Lars Christiansen, Manu Sareen, Dorte Trønninge og Marina Aagard.  

Praktisk info

Torsdag den 8. september kl. 19.00

Billetsalg 

Pris pr. billet 175 kr.