Vores centerchef gennem snart syv år har valgt at gå på pension.

Derfor søger vi en ny centerchef der gennem faglig dygtighed, overblik og kompetent ledelse, skal drive og ikke mindst videreudvikle Arenaen. Arena Midt tilbyder faciliteter til brug for idræt, bevægelse, møder, konferencer, messer og udstillinger, fester og kulturelle arrangementer, med servering fra eget køkken. Vi har seks hytter til udlejning og tiltrækker gæster og udøvende fra både ind- og udland. Arena Midt ønsker at fremstå som en professionelt drevet selvejende socialøkonomisk institution, der giver vores gæster og faste brugere den bedste oplevelse, uanset om det gælder forretning, idræt eller kultur. Dine primære opgaver Som Centerchef har du det ledelsesmæssige, såvel som det økonomiske ansvar med reference til bestyrelsen. Du skal være med til at sætte den strategiske kurs, og realisere det betydelige potentiale, som nuværende og kommende faciliteter giver mulighed for. Gennem struktureret samarbejde med dit team, skal du optimere den daglige drift, samt sikre at alle faste brugere og gæster får en fantastisk oplevelse, hver gang de besøger Arena Midt.

 

Kvalifikationer:

• Vi forventer, at du har ledelseserfaring og er parat til at yde en ekstra indsats for at drive og udvikle Arena Midt sammen med dine medarbejdere.

• Du er en visionær leder, som ved hvordan man motiverer og inspirerer et team, samt holder kursen der er sat.

• Vi forventer, at du når de opstillede nøgletal for Arena Midt, og har driftsøkonomisk indsigt, der sikrer den fornødne for- og efterkalkulation.

• Du skal være synlig og udadvendt, samt god til at kommunikere.

• Vi forventer, at du kan skabe relationer til nuværende og potentielle kunder, og er naturlig partner for Arena Midts mange professionelle sponsorer.

• Du stræber efter en konstant høj medarbejder- og gæstetilfredshed.

 

Du bor, eller har et ønske om at bo, i rimelig køreafstand til Arena Midt.

 

Vi tilbyder:

• En attraktiv arbejdsplads fyldt med aktiviteter og mennesker.

• Et spændende job i en virksomhed i stor udvikling med høj kundetilfredshed.

• En fri og uformel omgangstone. Du bliver chef for et godt hold.

• Løn efter kvalifikationer og pensionsordning, samt diverse goder.

 

Hvis du vil være en del af en succes, og kan bidrage til den fortsatte udvikling, så send din ansøgning til formand for Arena Midt, Svend Thue Damgaard på mail: [email protected] – mærket ”Centerchef Arena Midt.”

Tiltrædelse 1. december – eller efter aftale.

Du er velkommen til at ringe til Svend Thue Damgaard
på 23 26 84 81 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgninger behandles løbende og fortroligt.
Der indhentes børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist 7. oktober 2021.
Samtaler forventes afholdt i uge 41.