***KONCERTEN ER AFLYST***

Alle der har købt billet vil blive kontaktet og få pengene refunderet.

Lørdag d. 24. oktober kl. 20 holder vi en koncert med fantastisk musik leveret af bandet Den Røde Tråd. Du kender uden tvivl både Shu-bi-dua og Gasolin, som har domineret den danske sangskat. Op igennem 1970’erne, hvor begge for alvor slog igennem, var man typisk tilhænger af de ene eller det andet band.

Shu-bi-dua var de pæne drenge der med deres glade og sjove tekster henvendte sig til det brede publikum, hvor Gasolin med sin rockede stil i stedet gjorde op med det borgerlige samfund, der fik deres popularitet til at eksplodere.

I dag, næsten uanset alder, kan alle nævne og synge med på en Shu-bi-dua eller Gasolin/Kim Larsen sang, og de fleste ved at denne musik er garant for virkelig god stemning.

Den Røde Tråd er et veletableret kopiband på den danske musikscene, som siden 2003 har optrådt til alt fra byfester og festivaler til halballer og firmafester med deres store bagkatalog i både Shu-bi-dua og Kim Larsen.

Vi overholder naturligvis alle retningslinjer vedr. Covid-19 med hensyntagen til afstand, hygiejne, forsamlingsforbud mm., og der er derfor et begrænset billetsalg på 300 billetter.

Koncerten er siddende, og der må ikke danses.

Praktisk info

Dato: 24. oktober 2020

Koncert: kl. 20.00

Pris: 160 kr.