Pylonen tilbyder kultur- og sportsudbydere mulighed for at give deres event, begivenhed eller arrangement den maksimale synlighed ved omfartsvejen mellem Silkeborg og Viborg. Pylonen er 5 meter høj og 2 meter bred og det aktive skærmbillede, hvor de digitale budskaber bliver vist er 3 x 2 meter.

Den digitale pylon er en dynamisk annonceplatform med enorm synlighed i både dagslys og mørke, sne, regn og direkte sollys. Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt. Dermed sikres det, at hver annonce vises mindst 360 gange i døgnet og 2520 gange om ugen.

Denne foræring fra Silkeborg Kommune skal bruges til at lokke nogle af de 10.000 daglige forbipasserende ind i midtbyen – eller til nogle af de mange arrangementer og events der bliver afviklet i byen.

Kun arrangementer afholdt i 8620 kan komme på pylonen. Det er Arena Midt, der styrer pylonen, men alle er velkomne til at have digitale budskaber herpå.

Budskabet kan være et arrangement, åben hus, et event eller en begivenhed. Du er velkommen til at kontakte Katrine Jespersen på [email protected] eller ring 20408773

Eksempel på pylon-budskab

Anders Hartvig fra Arena Midt glæder sig sammen med handelsstandsformand Lisette Jessen og projektleder Hanne Baastrup fra Silkeborg Kommune over den nye pylon ved omfartsvejen i Kjellerup.