Kjellerup Folkekøkken – Fællesspisning i Arena Midt hver måned

Maden smager bare bedre, når den spises sammen med andre!

Arena Midt byder hen over vinteren og foråret inden for til hyggelig fællesspisning, uformel stemning og allervigtigst: billig, hjemmelavet hverdagsmad for små og store!

Arena Midt drives som socialøkonomisk virksomhed og ønsker at invitere hele Kjellerup til fællesskab omkring måltidet, hvor man kan hygge sig med sin familie og nærmeste og møde beboer i byen i hyggelige rammer.

Kjellerup Folkekøkken arrangeres i samarbejde med Ældresagen Kjellerup, men er åbne for alle. Vi sigter efter at gøre det interessant for alle – børn, unge, voksne og ældre, indfødte og nye beboere.  Målet er at styrke fællesskabet i Kjellerup. Det sker med måltidet som omdrejningspunktet for at være sammen med andre, og i en ramme hvor man selv bestemmer, hvor meget man ønsker at involvere sig.

Fællesspisningen foregår i Terrasse Caféen ved enkeltborde og langborde, så der enten er plads til at sidde i selv i egen gruppe eller sammen med andre. Vi tager løbende højde for gældende COVID19 restriktioner ift. afstandskrav, mundbind, Corona pas, brug af håndsprit mv. og indretter opstilling og servering herefter. Der er mulighed for at benytte Arenaens børnerum til leg, spil og aktivitet for de mindste.

MENU OG PRISER

23. februar kl. 17.30 – Forloren Hare
23. marts kl. 17.30 – Lasagne
18. maj kl. 17.30 – Stjernekaster

Voksne 70 kr.  
Børn under 12 år 50 kr. / Børn under 3 år gratis.

Priserne er eksklusive drikkevarer. Alle menuer indeholder en vegetarret.
Man er velkommen til at tilkøbe og/eller supplere via Terrasse Caféens sortiment, ligesom køb af drikkevarer kommer oveni prisen.

 

Tilmelding

 

Tilmeld dig senest søndagen inden arrangementet fx. senest 20. februar hvis du vil tilmelde dig spisning med forloren hare.

Ønsker du en vegetarret skal du angive det ved tilmelding.

Du betaler først på dagen. Aflysning senest dagen før arrangementet – ved manglede fremmøde hæfter du for beløbet.

Ved tvivlsspørgsmål kan du sende en mail til Bent Sander [email protected]

 

9 + 2 =