Arena Midt inviterer nu hele byen til gratis koncert med Ole Kibsgaard og Kaya Brüel. Baggrunden for initiativet er, at det ikke helt er gået som forventet med billetsalget til koncerten. Men det skal ikke afholde Arena Midt i forsøget på at skabe en forrygende koncert med fuldt hus.

 – Vi kunne godt have valgt at lave en koncert for et mindre publikum. Men vi synes, det er vigtigere at give så mange i Kjellerup mulighed for en stor musikalsk oplevelse, når kendte kunstnere endelig slår vejen forbi. Samtidig er det en koncert, vi har udskudt fra sidste år pga. Coronakrisen – så hvorfor ikke bruge anledningen til at imødekomme muligheden for at gå til koncert i en tid, hvor husholdningsbudgettet kan være under pres og køb af fornøjelse måske ikke hænger på træerne hos alle, udtaler centerchef Mikkel Hartvig Haaning, Arena Midt.

 BILLETTER:

Koncerten afholdes på Terrassen, hvor der er plads til ca. 125 publikummer.

Billetter til koncerten udloddes efter først-til-mølle.

Billetter bestilles hos [email protected] med angivelse af antal navn, tlf. og antal ønskede billetter. Eller kom forbi Arena Midts billetkontor (åbent hverdagen kl. 9-15) for afhentning.

Publikum, som allerede har købt billet, får deres billetter refunderet.

 OM KONCERTEN:

Ved koncerten kan Kaya og Ole opleves live i big band version, hvor de med deres særlige nærvær og humor tager publikum med, på en musikalsk rejse med smukke fortolkninger af kendte numre. Kaya og Ole er kendt fra tv, hvor de på seneste har optrådt med fællessang og fortolkning af den danske sangskat. Særligt den yngre generation vil også kende dem fra børnetime.

 Dirigenten og arrangøren, Hans Holm, vil forsøge at holde sammen på det hele. Og der bli’r trængsel nede foran Old Boys’erne, når alle disse solister skal rende rundt og synge og spille. Ikke mindst når man ved, at der – udover de 22 musikere – er en lang række af orkestrets egne sangere og solister i Old Boys Big Band. Faktisk ved denne koncert mere end 10 samt gæstesolisterne Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

 PRAKTISK:

 Dato: Lørdag den 8. oktober 2022

 Tidspunkt:  Koncerten starter kl. 15.00. Dørene åbnes 1 time før

 Forud for koncerten har Terrasse Caféen åben – fra kl. 12.00 kan der købes frokosttallerken til 75 kr.

 Sted: Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup