Oplev Kaya Brüel og Ole Kibsgaard bakket op af Old Boys Big Band ledet af Hans Holm ved dette års eftermiddagskoncert 8. oktober kl. 15.00. Koncerten er familievenlig, så tag endelig børn og børnebørn med til en hyggelig eftermiddag. 

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i en lang år række, og har som duo op til flere udgivelser og koncerter bag sig. De blev rystet ekstra godt sammen som værter på “Morgensang med Kaya og Ole” på DR. I Oktober 2021 udgav de albummet “Sange Vi Synger”.

Nu kan du opleve duoen live i big band version, hvor de med deres særlige nærvær og humor tager publikum med, på en musikalsk rejse med smukke fortolkninger af kendte numre.

Dirigenten og arrangøren, Hans Holm, vil forsøge at holde sammen på det hele. Og der bli’r trængsel nede foran Old Boys’erne, når alle disse solister skal rende rundt og synge og spille. Ikke mindst når man ved, at der – udover de 22 musikere – er en lang række af orkestrets egne sangere og solister i Old Boys Big Band. Faktisk ved denne koncert mere end 10 samt gæstesolisterne Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Forud for koncerten arrangerer Arena Midt frokostbuffet, der kan tilkøbes ved Billetsalg (se nedenfor). 

Praktisk info

Dato: Lørdag den 8. oktober 2022

Tidspunkt:  Koncerten starter kl. 15.00. Dørene åbnes 1 time før

Spisning: Forud for koncerten vil der være mulighed for spisning i Terrasse Caféen, der serverer frokostbuffet fra kl. 12.30:    

Sted: Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Billetsalg og bestilling af frokosttallerken:
Klik op “Køb billet” for køb af billetter. 

Billetpriserne er: 

Koncert (Voksne): 175 kr. 

Koncert (Børn op til 12 år): 75 kr.

Koncert + Frokostbuffet (Voksne): 274 kr. 

Koncert + Frokostbuffet (Børn – op til 12 år): 124 kr.