Julefrokost 2022 i Arena Midt – Årets store højdepunkt! 

Lad 2022 blive året hvor du prøver noget nyt. 

Invitér venner, familie og kollegaer til årets store julefrokost i Arena Midt og opleve ægte julemarkedsstemning med julestreetfood, non-stop musik og dans.

Der venter en helt ny unik oplevelse, når Arena Midt fredag den 9. december åbner dørene for årets store julefrokost. Årets julefrokost afholdes under konceptet “Julestreet Food”, hvor Arena Midt omdannes til et kæmpe julemarked med madboder, hvor der bliver lejlighed til at prøve forskellige juleretter og opleve en helt unik julemarkedsstemning.

Vi lægger op til en aften i topklasse med flot, gennemført udsmykning og non-stop livemusik hele aftenen leveret af Xlent Party Band & DJ, der med garanti får alle op af stolene.

Billetprisen er kr. 599,- og inkluderer underholdning, menu og øl/vand under hele arrangementet. Hertil kan købes shots og cocktails i vores flotte drinksbar.

Kom og vær med til en unik oplevelse!

Køb/bestilling af billetter

Der vil være mulighed for private og mindre selskaber at købe billetter via Billetsalg.dk

Virksomheder har mulighed for at bestilling af billetter og lave samlet bestilling for en større kreds af deltagere via Arena Midt Billetkontor og udstedelse af faktura. Henvendelse herom sker på: [email protected] Til de første 10 virksomhedsbookinger indgår 1 gratis flaske snaps/spiritus for hver 10 tilmeldte!