Er du til fest, fællessang og dans?

– Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere?

Vi glæder os til at se jer alle i Arena Midt fredag den 27. september, hvor vi serverer stegt flæsk og persillesovs ad libitum. Dette efterfulgt af to timers musikalsk underholdning med John Mogensen Live.

Kl. 18.00: Stegt flæsk ad libitum

Kl. 19.30: To timers koncert

Intimkoncert: Kun 150 pladser.

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på! Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK?

Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor i ENSOMHEDENSGADE NR. 9. Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”, mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige ”KOM KOM TIL KLONDIKE”.

SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN, ringe efter JohnMogensenLive, – så er der garanti for god stemning og masser af ”syng med” uligheder.

Karsten og Brian

Duoen består af Karsten (vokal) og Brian (keyboard/piano).

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! De genskaber den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Den intime koncertform inviterer publikum med på en rejse i John Mogensens sangskat. Musikken krydres med drypvise anekdoter og fortællinger om Johns liv.