Information om Covid-19 og arrangementet

 

På baggrund af risikoen for Corona-smitte, ser vi os desværre nødsaget til at flytte arrangementet med ”John Mogensen Live” den 3. april 2020.

Ingen tror på, at smittefaren er drevet over om 14 dage, så vi har i samråd med orkestret, flyttet arrangementer til den 2. oktober.

Inden det musikalske show serveres der stegt flæsk og persillesovs. Vi har længe haft udsolgt og folk på venteliste. Alle billetterne vil automatisk gælde til den 2. oktober.

Er man forhindret i at deltage, kan billetterne refunderes frem til 3. april, ved at kontakte Arena Midt billetkontor på mail [email protected] eller 2158 8855

 

 

Vi gentager succesen og glæder os over igen at kunne præsentere John Mogensen Live.

Kom og syng med på alle de kendte hits, når den fantastiske duo Karsten og Brian, bedre kendt som John Mogensen Live, får taget til at lette med to timers musikalsk underholdning på Arena Midts terrasse.

Vi serverer stegt flæsk ad libitum, så vil du starte weekenden med god mad, et godt grin og fantastisk musik, så er det her en koncert du ikke vil gå glip af.

 

Praktisk info

Koncerten flyttes fra fredag den 3.april 2020 

Ny dato: Fredag den 2. oktober 2020

Kl. 18.00: Stegt flæsk ad libitum

Kl. 19.30: To timers koncert

Intimkoncert: Kun 150 pladser.

 

 

Priser

275,- inkl. spisning

Siddende koncert ved samme bord som spisning

Koncerten afholdes på ’Terassen’ (indendørs)

 

 

 

John Mogensen Live

Duoen består af Karsten (vokal) og Brian (keyboard/piano).

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! De genskaber den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Den intime koncertform inviterer publikum med på en rejse i John Mogensens sangskat. Musikken krydres med drypvise anekdoter og fortællinger om Johns liv.