Årets Ildsjæl skulle have været uddelt ved Arena Midts 10 års jubilæum. Grundet forsamlingsforbuddet har vi i stedet besluttet at gennemføre overrækningen som et lukket arrangement for de nominerede, deres foreninger og andre, hvor vi følger retningslinjerne vedr. Covid-19. 

Årets ildsjæl i Kjellerup og omegn

Vi vil gerne, igen i år, give en anerkendelse til byens og omegnens mange frivillige. Ildsjæle, der er med til at styrke fællesskab og sammenhold. Men hvem skal kåres som ”Årets Ildsjæl”?

Årets ildsjæl er en person som alle yder en ekstraordinær, frivillig og ulønnet indsats. Blandt disse udvælges 6 personer/grupper, som der kan stemmes på til en finale. Alle har mulighed for at afgive en stemme, og være med til at afgøre, hvem der skal kåres som Årets Ildsjæl 2020.

Og alle, der stemmer på den endelige vinder, er med i konkurrencen om nogle fine vingaver.

Vinderen vil blive fundet ved en sammentælling, af de indkomne stemmer samt stemmerne fra et lokalt dommerpanel, bestående af medlemmer af Arena Midts bestyrelse samt Kjellerup Tidende.

DE NOMINEREDE

Anders Farsø har i mange år været en af de bærende kræfter – og nok en af de største ildsjæle i KIF. Foruden formandsposten og bestyrelsesarbejde har han også passet økonomi og regnskab – og er altid til stede!
Takket være en meget aktiv og arbejdsom bestyrelse i Den Gamle Biograf, er det lykkes at få et borger- og kulturhus op at stå. Nu bruges der masser af kræfter og ressourcer på at lave tilbud i Kjellerup, og der er noget for enhver smag.

Bente Sørensen har en helt fantastisk energi, et stort engagement og masser af initiativer når det gælder sang og musik for alle. På tværs af generationer skaber hun glæde for rigtig mange mennesker. Hun er nærværende og en rigtig ildsjæl.

Simon Jørgensen brænder for, at alle skal have en god oplevelse, når de kommer i svømmeklubben. Han har skabt rigtig mange nye tiltag og alle mærker straks vigtigheden af hans meget store engagement for unge.

Ole Kyeds ihærdige indsats har sikret mange flotte kunstværker og gæster til byen de senere år. Han har været tovholder på skulpturudstillingen som har kombineret kunst og bevægelse i store dele af byen.

Per Østergaard har været aktiv gymnastikleder igennem mange år. Han er utrolig positiv i alt hvad han foretager sig, hjælpsom og altid klar til at yde en indsats i mange forskellige sammenhænge.