UDSOLGT!!

Kjellerup Event A/S har arrangeret en ny gratis koncert d. 01/03-2019, i Arena Midt. I disse år hvor der hvert år er et 50 års jubilæum i forbindelse med tidligere The Beatles udgivelser, i 1996 ”Rubber Soul”, 1997 var det ”Sgt. Pepper”, i år er det ”The Beatles” også populært kaldet ”The White Album”. Vi vil også fejre disse jubilæer, så derfor har vi engageret The Blackbirds der består af Karoline Budtz klassisk sangerinde, og Søren Bødker Madsen klassisk guitarist, der vil fortolke Beatles sange, hvilket de gør på et meget højt kunstnerisk niveau.

Musikhistorien var for altid forandret, da de første Beatles plader udkom for 56 år siden, og de er stadig aktuelle, unge som gamle har et forhold til den musik der blev en markant del af den rytmiske musiks udvikling. The Beatles`s musik er aldrig gået af mode.

DR2 havde i 2013 flere udsendelser hvor netop Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen fortolkede mange af deres store hits.

Karoline Budtz er uddannet rytmisk sanger fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, Søren Bødker Madsen er ligeledes uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium samt i Basel og Wien.

Så det bliver bestemt en spændende aften med fantastiske fortolkninger af verden største band: The Beatles.

Koncerten starter kl. 19.30, og kl.18.00 kan man nyde en lækker tapas til 159,00 kr.

Vi har begrænsede billetter: 140 pladser til spisende gæster og 44 pladser til ikke spisende gæster, så først til mølle.