Sidste sommer havde Arena Midt lånt ni golfbaner, som byens borgere kvit og frit kunne komme og spille på. Det var en kæmpe succes, så nu er banerne kommet til Kjellerup igen.

De er allerede blevet taget godt imod, fortæller centerchef Anders Hartvig, der fredag eftermiddag fik tæv af fire unge deltagere fra KHKs håndboldskole.

Det koster ikke noget at bruge banen, som er til fri afbenyttelse frem til slutningen af august. Og det glæder ikke kun Kjellerups børn og voksne, men også de mange gæster fra hele landet, som de næste måneder invaderer byen.

Arena Midt kan nemlig melde næsten alt udsolgt i de seks naturhytter, da belægningsprocenten for denne måned er helt oppe på 94%.

– Det er helt vildt, fortæller Jannie Thorsen, der er ansvarlig for hytterne. I sidste uge havde vi en større gruppe på lejrskole, og i den kommende uge får vi besøg af et hold volleyball-piger fra Færøerne. Derefter følger to hold drenge og piger på træningsophold i fodbold, så der bliver tryk på i ferien – både ude og inde.