Start weekenden med en kold fadøl og live-musik i Arena Midt. Glæd dig til maj, hvor vi kan præsentere . Mr, SnowLark.

Efter tre vellykkede Go’Weekend Barer med besøg af over 100 mennesker pr. gang glæder Arena Midt sig til på ny at lukke op for hanerne og sætte musik på scenen. 

Go’Weekend Bar finder sted fredag den 20. maj kl. 15.30-18.00, hvor Kjellerup for besøg af Mr. SnowLark. Mr. SnowLark erstatter singer-songwriteren Louise Noes, som desværre er forhindret. Til gengæld er der lejlighed til at møde en vaskeægte troubadour og folk artist.  

Forestil dig “gademusikanten”. En mand bevæbnet blot med en akustisk guitar, mundharpe og sin vokal, så står du ved kildens udspring i tilfældet, Mr. SnowLark. Dette er grundstenen, det hele er bygget på. Sange der kan stå nøgne foran sine lyttere vidner om styrken af Mr. SnowLarks materiale. Stilen er ”folk pop”med et nordisk twist – Scandicana. På alle måder relevant, hvad enten det handler om at kæmpe for kærligheden i ”Bringing Out The Big Guns”, kampen mod sine indre dæmoner i ”Here He Comes Again” eller faren for at blive lullet i søvn af forstadsidyllen i ”Unreceptive To The Fire”.

Bag Mr. SnowLark gemmer sig med det mere borgerlige navn: Jens Ottosen, som kommer fra Herning og er konservatorieuddannet sanger og musiker med et stort repertoire og en lige så stor indlevelsesevne. Jens gør de sange han vælger at spille til sine egne. Det er hans varemærke. Jens Ottosen har flere udgivelser bag sig. 

 

Terrasse Caféen har som sædvanlig åben og sørger for drikkevarer og snacks.

Skulle man have lyst til at blive hængende efter fredagsbaren, arrangerer Arena Midt støttemiddag kl. 18.00 for de ukrainske flygtninge i Kjellerup. Det sker med ”Smag på det ukrainske køkken”, hvor flygtninge fra Fuglemosen inviterer hele Kjellerup til fællesspisning. De har fået lov til at låne køkkenet i Arenaen, som også sørger for råvarer og indkøb. Her vil ukrainerne lave traditionelle retter fra hjemlandet, så der er mulighed adspredelse og give lidt tilbage i forhold den varme velkomst, der lokalt er blevet givet dem. Det koster kun 25 kr. at spise med! Og overskuddet fra salget går ubeskåret til de ukrainske flygtninge.  Tilmelding sker via arenamidt.dk. Der er begrænset plads.

Praktisk info

Dato: Fredag den 20. maj 2022

Tidspunkt: Kl. 15.30 -18.00

Sted: Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Entré: Gratis

Tilmeld en gruppe

Reserver et bord til kollegaerne eller vennerne, så I er sikre på at kunne sidde sammen. Det er uforpligtende og koster ikke ekstra.

11 + 1 =