Arena Midts årlige generalforsamling

Onsdag den 17. juni 2020 – kl. 18.00

Traditionen tro starter Arenaens generalforsamling med en omgang stegt flæsk og persillesovs. Det er gratis for medlemmerne, hvis man bestiller plads senest onsdag den 3. juni. Man kan bestille på mail [email protected], komme ind på kontoret i Arena Midt – eller ringe på tlf. 23 34 90 04.

Selve generalforsamlingen starter kl. 19.15. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formand Svend Thue Damgaard i hænde senest 8 dage før, på mail [email protected]

For at deltage og have stemmeret på generalforsamlingen skal medlemskontingentet være indbetalt senest den 4. marts 2020. Det sker automatisk hvis du er medlem og vil fortsætte uændret. Nye medlemmer kan tilmelde sig via Arenaens hjemmeside ved at trykke på knappen ”forny – eller bliv medlem”.

Du kan også tilmelde dig ved henvendelse i Arena Midt eller på 23 34 90 04.

Der er tre forskellige medlemskaber som alle gælder for 1 år.

Personligt medlemskab ….. 100 kr.

Familie (hele husstanden) .. 250 kr.

Firma eller forening ……….. 500 kr.

Alle tre medlemskaber, giver én stemme på generalforsamlingen.

 

Efter generalforsamlingen, omkring kl. 20,  uddeler vi prisen til Årets Ildsjæl i Kjellerup.

Venlig hilsen
Bestyrelsen, ARENA MIDT Kjellerup

Så er det nu! Hvem skal kåres som ”Årets Ildsjæl” 2020?

Årets ildsjæl er en person som yder en ekstraordinær, frivillig og ulønnet indsats og som brænder for at gøre en forskel.

Nominere en person som du synes fortjener at blive anerkendt for sin indsats, og vær med til at stemme når Kjellerups største ildsjæl skal kåres ved Arena Midts årlige generalforsamling d. 18. marts kl. 20.00.