Den 10. september dannede Arena Midt ramme for startskuddet til Rummelig Uge, da Silkeborg Kommune inviterede erhvervsfolk til stort netværksmøde med efterfølgende Steffen Brandt intim koncert.

På sin akustiske guitar, smukt akkompagneret af Charlotte Schultz, underholdt Steffen Brandt med små anekdoter, hvor det ikke kunne undgås at trække på smilebåndet. Og publikum holdt sig da heller ikke tilbage med at synge med på de velkendte klassikere som Duggede ruder, De første kærester på månen og Der går min klasselærer.

Med aftenens mere alvorlige emne, socialt ansvar, satte Peter Nørgaard fra Creative Company fokus på de skjulte talenter og de gode historier fra hans egen virksomhed, hvor han stolt kunne fortælle at 15% af medarbejderne ud af 290 er ansat på rummelige vilkår.

Flere gode succeshistorier fra både flexjobbere og erhvervsledere, skabte da også en interesse som tydeligt kunne ses og høres blandt de mere end 150 fremmødte, der ikke holdt sig tilbage med at inspirere og udveksle ideer over den lækre tapas anretning, som Arena Midt stod for – og med stor succes.

For da aftenen var slut, kunne borgmester Steen Vindum meddele at der i løbet af aftenen var blevet skabt 33 jobtilbud fra virksomheder, der gerne ville ansatte en medarbejder på rummelige vilkår. Samtidig ville 20 gerne have besøg af en konsulent fra Jobcenter Erhverv, og kende til mulighederne for en fleksjobber eller andre.