Der er lagt op til hyggelig musikalsk eftermiddag, når Peter Vesth, Louise Espersen og Kristian Rusbjerg giver koncert i Arena Midt søndag den 18. september fra kl. 14.00.

Dørene åbnes fra kl.13.00, hvor der er mulighed for at købe Kage/te og kaffe og andet godt til at hygge sig med til dette musikalske og folkelige indslag.

Peter Vesth, er en folkekær visesanger, som har skrevet mange ørehængende sange, hvor ”Veras Vinterven” nok er en af de mest kendte af hans viser. Traditionen tro har han de sidste mange år haft sin faste makker ”Kristian Rusbjerg” med på harmonika. De to har spillet for flere fulde hus landet rundt, med glædesmusik som er gået lige ind i folks hjerter.

Og som det nye skud på stammen, er den spirende unge lokale sangerinde fra Thorning, Louise Espersen, blevet en del Vesth teamet. Når de tre går på scenen, så står den på festlig og oplevelsesrig koncert med skøn musik og toner i Arena Midt´s flotte rammer.

Arrangementet indgår i Kjellerups Forællefestival, der afvikles 15.-18. september. Læs mere: Fortællefestival – Kjellerup.dk 

Billetsalg:

Prisen pr. billet er kr. 99,-, der købes på billetsalg.dk

Kage/te og kaffe:

I forbindelse med koncerten er der mulighed for køb af kaffe/te og kage samt drikkevarer i øvrigt.

Sted 

Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden.

Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier.