Grundet regeringens nye bekendtgørelse ( bekendtgørerelse 509), der trådte i kraft i søndags d. 26/4, har vi desværre ikke nogen mulighed for at kunne nå at indhente de fornødne tilladelser, dokumentationer og sikkerhedplaner, beredsskabsplaner, parkeringstilladser m.m., som det vil kræve at gennemføre Drive-in banko d. 10 maj.

Arrangementet er derfor aflyst.

Drive-in banko i Arena Midt d. 10 maj 2020

De mange dage derhjemme har måske medført, at både børn og voksne mangler lidt underholdning?

Frygt ej – Arena Midt afholder Drive in banko, søndag  d. 10 maj  kl. 14.00

Det hele foregår på Arena Midt’s P-plads på Hasselvej 15, 8620 Kjellerup.
Der vil være hjælpere til at få bilerne på plads.

Sådan foregår det

Der er taget diverse forholdsregler, så man ikke forlader sin egen bil under arrangementet. Alle præmier er kontant præmier – (uden kontanter), betalt via mobilepay, så vi undgår kontakt.

Numrene opråbes via bilens FM-radio på 95.6 MHz og Højtalere på pladsen.

Er du så heldig at få banko, dytter du blot med hornet, og tænder dit katastrofeblink og ringer til 2158 8855 og opgiv dit pladenr., så vil en medarbejder hurtigt tjekke din plade og se om du er den heldige vinder.

Prisen pr. pladesæt er 100,- kr. og indeholder 10 engangsplader, som kan købes ved ankomst til Arena Midt på dagen fra kl. 11.00.
Igen for at undgå smitterisiko, bedes man være klar til indbetaling via Mobilepay6743xs eller Dankort – ingen kontanter!

spring køen over og forudbestil på Mobilepay 6743xs: oplys antal pladesæt og navn i beskedfeltet, så vil dine pladesæt ligge klar i en konvolut til dig.

Der er begrænset antal pladser/plader.

Vi har meget stor fokus på sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer for god hygiejne, derfor lukker vi kun 5 ind af gangen til pladekøb. Så hav tålmodighed 😊

Det bliver supersjovt, og lidt anderledes i denne tid hvor vi alle godt kunne have brug for at være sammen, men hver for sig som myndighederne har anbefalet.

Praktiske oplysninger

Dato: 10. maj 2020

Start: 14.00

Sted: Arena Midt’s P-plads på Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

 

Priser

100 kr. pr. pladesæt – indeholder 10 engangsplader, som kan købes ved ankomst til Arena Midt på dagen fra kl. 11.00.

Kun MobilePay eller Dankort. 

spring køen over og forudbestil på Mobilepay 6743xs: oplys antal pladesæt og navn i beskedfeltet, så vil dine pladesæt ligge klar i en konvolut til dig.