Dorte Trønninge – Din Krop Husker Alt (foredrag)

DIN KROP HUSKER ALT – et foredrag om, hvordan chok og traumer påvirker din krop.

Vidste du, at din krop reagerer på alle de chok og traumer, du oplever igennem dit liv? Og at kroppen husker alle dine traumer?

Vi har alle sammen oplevet at få et chok. Et lille chok går hurtigt over, og snart glemmer du det igen. Større chok reagerer kroppen dog på. Nogle gange voldsomt og du risikerer at chokket sætter sig. Det har store konsekvenser at have disse chok i kroppen. Det kan ødelægge din naturlige lethed, glæde og handlekraft.En konsekvens kan være, at du ændrer adfærd. Måske bliver du vred, ked af det, taler grimt til andre eller dig selv, får ikke sagt fra, får det dårligt sammen med bestemte mennesker eller i specifikke situationer.

En anden konsekvens kan være, at du ikke tager handling på det, du ønsker. Det kan være, at du lever dit liv på andres præmisser. Muligvis oplever du også en gang imellem, at det hele går den forkerte vej.

ER DU I TVIVL, OM DU HAR ELLER HAR VÆRET I CHOK, SÅ TÆNK EFTER OM DU NOGENSINDE HAR HAFT:

• Tankemylder
• Angst
• Træt/udmattet
• Kolde hænder og fødder
• Sover dårligt eller vågner tidligt hver dag
• Du isolerer dig
• Har muskelspændinger
• Ofte har hovedpine
• Humørsvingninger
• Eller du slet ikke kan kende dig selv

Jeg kommer med konkrete eksempler fra mit eget liv, og du får kendskab til hvordan et chok opstår, hvilke kendetegn der er og hvad du skal være opmærksom på.

Jeg har ikke en terapisession hvor jeg ikke forløser både nye og gamle chok. Chok der ligger i det ubevidste sind har for mange konsekvenser i deres dagligdag, og mit liv ændrede sig markant da jeg blev bevidst, fik forløst mine chok og ikke mindst fik redskaber til at forløse dem selv. 

Disse vil jeg også dele med jer til dette foredrag

Jeg er uddannet psyke, krop- og helbredsterapeut og arbejder med 1:1 sessioner, er underviser og foredragsholder med 4 forskellige foredrag

Deltagere fra tidligere foredrag siger:

En kæmpe øjenåbner. Bare alle lærte det i skolen. Det giver så meget mening.

Tak for en fantastisk aften. Jeg gik derfra med så mange nye indsigter, og kunne mærke alt det du fortalte om. Jeg har været i terapi mange gange, men nu vil jeg have fokus på en der behandler mine chok også. Tak for dig.

Du er simpelthen en stjerne til at formidle stof/viden så det bliver vedkommende og forstående. Jeg kunne spejle mig i så mange af de ting du sagde, for dem har jeg også gjort og gør stadig mange gange. Nu er jeg bare bevidst om det

Du kan læse mere på www.psykeoghelbred.dk 

 

Pris
190 kr.

Dato 
4. maj 2022

Sted 
Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden.

Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier.