En af Danmarks største smørtenorer optrådte i Arena Midt søndag eftermiddag. Og hvilken oplevelse…

Trods de nu 80 år er Dario Campeotto still going strong. Men hold da op hvor holder han sig godt. Stemmen er intakt, skønt han stort set uafbrudt har været på sangscenen i seks årtier.

De næsten 100 publikummer fik sig en god oplevelse og et flot show.

Godt hjulpet af sin pianist Mickey Pless, førte Dario publikum gennem en række af både italienske og danske sang-perler. Der blev sunget godt med undervejs – lige fra ”O Solo Mio” til ”Angelique” og som ekstra nummer en dejlig fællessang.

Dario krydrede sin optræden med masser af sjove anekdoter undervejs i det to timer lange show. Om Poul Richard, Poul Bundgaard, Tommy Seebach og Gita Nørby, som Dario var gift med i seks år.

– Sang og musik er min drivkraft, min energi. Det holder mig i live, fortalte han. ”Hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”.

Kjellerup havde besøg af en meget engageret og nærværende smørtenor…

Bodil Lund, Resenbro
Jeg elsker Dario, og har altid været en kæmpe fan…

Han er noget ganske særligt og i en klasse helt for sig selv. Han er utrolig nærværende og har fat i publikum fra start til slut. Jeg kan kun sige, at jeg havde en fantastisk eftermiddag i Kjellerup.

Kim Tække, Kjellerup
Jeg blev meget positivt overrasket. Havde ikke forventet, at jeg skulle sidde og nynne med på alle de gode gamle melodier. Dario er en rigtig charmør og optræder meget professionelt. Hvis man er så kvik som 80-årig, så er det jo ingen sag at blive gammel…

Lise Bonde, Herning
Som storforbruger af musik og kultur var det oplagt at tage til Kjellerup og opleve Dario. Han er fantastisk og en meget humoristisk mand. Jeg har set ham flere gange før, og denne gang havde jeg min mor med. Hun bor på egnen, og vi havde begge en dejlig eftermiddag. Dario er et stykke dansk kulturhistorie.
Til venstre Darios pianist Mickey Pless.

Solveig Nielsen, Kjellerup
Jeg har kun set Dario på TV, og da chancen bød sig her i Kjellerup ville jeg opleve ham. Han leverede et pragtfuldt show – faktisk bedre end jeg havde forventet. Og så er han jo en dejlig mand, med kvikke replikker og et godt humør.