Dans med Silas Holst

Vi gentager succesen og inviterer Silas Holst tilbage til Arena Midt den 9. oktober 2021.

Glæd dig til endnu en omgang dans med Silas, der med sine sjove påfund og masser humor skaber en fest for alle.
Eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst til at have det sjovt, danse, grine og svede i denne time med nemme trin til god musik! Det er absolut for ALLE uanset alder, køn og størrelse!

Silas underviser 2 hold på dagen, og du vælger selv om du vil deltage i blot et enkelt hold eller begge:

12.00 – 12:50 Strictly Ballroom

13.00 – 13:50 Grease

 

 

 

Praktisk info

Bemærk at dette arrangement er flyttet fra 9. januar til 29. maj og nu til 9. oktober. Alle der har købt billet har fået besked på mail. Har du ikke hørt fra os kan du kontakte os på [email protected]

Din billet fra 9. januar eller 29. maj er gyldig til arrangementet den 9. oktober 2021. Har du billet til de to aflyste datoer, men er forhindret i at deltage den 9. oktober, kan du få refunderet din billet til og med 1. juni, hvis du sender en mail til os.

Pris

210 kr. for en time

310 kr. for begge timer

 

Dato 

9. oktober 2021

 

Sted 

Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

 

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden. 

Har du billet til de aflyste datoer 9. januar eller 29. maj kan du til og med 1. juni få refunderet din billet. Send os en mail til [email protected]

 

Særligt i forbindelse med COVID-19: Vi opstiller håndsprit ved indgangen, og det er selvfølgelig ikke nødvendigt at sige, at alle spritter hænder, inden de går ind i lokalet! Vi overholder gældende retningslinier og forsamlingsforbud og henstiller til, at alle overholder og er opmærksomme på de gældende afstandsregler og altså holder lidt større afstand, end vi plejer – der er masser af plads at udfolde sig på! Silas er normalt altid god for et kram og en selfie, men på grund af disse mærkelige tider, vi befinder os i, bliver evt. gruppefotos og selfies uden kontakt!

 

Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier.