Det var med stor begejstring at kunne åbne dørene i søndags til det første arrangement i Arena Midt efter flere måneders nedlukning. På scenen stod den professionelle danser Michael Olesen, kendt fra ”Vild Med Dans”, klar til at tage imod et dog begrænset antal danseglade kvinder og mænd.

Med god afstand til hinanden i hallen, stod deltagerne forventningsfuldt klar, og uden den store introduktion satte alle synkront fra i første tone af sangen i en fælles opvarmnings-serie.

De to timers dansefest var skudt i gang, og med en ny dans til hver sang, steg både pulsen og humøret med store smil fra deltagere, selv hvis man ikke lige ramte rigtig med hvert trin.

Det handlede nemlig ikke om at danse korrekt, men om at kunne lide at være med og have det sjovt.

Efter arrangementet blev der taget fællesbillede, og flere skulle da også lige forbi Michael og hilse på, da de havde danset med til flere af hans arrangementer rundt i landet og Marbella Fitness Camps i Spanien.

”Jeg er mega tilfreds. Jeg er rigtig glad for alle de fremmødte. Flere har kontaktet mig inden og sagt de gerne ville være med, men ikke turde på grund af corona. Det forstår jeg godt, så jeg glæder mig til at komme tilbage til Kjellerup, når vi er ude over det her,” sluttede Michael Olesen af med, inden han skulle retur til Sjælland.