Arena Midt og Danhostel indgår samarbejde

Arena Midt har etableret 6 naturhytter med hver 6 sovepladser i tilknytning til de nyetablerede idræts- og outdoorfaciliteter. Der er indgået et samarbejde med Danhostel, der skal bidrage til at udvikle overnatningsproduktet samt markedsføre hytterne over for feriegæster og grupper.  

”Vi forventer os meget at vores nye samarbejdspartner”, fortæller direktør i Arena Midt, Anders Hartvig. ”Vi ved, at Danhostel er mestre til at arrangere gruppeophold og aktive ferier for hele familien. Og her er vores naturhytter jo helt perfekte. Vi har i Kjellerup rigtig meget at byde på, både for grupper, familier, klubber, skoler og foreninger. Vi har skov, natur og aktivitetspark som nærmeste naboer og da hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, er der mulighed for at benytte de mange indendørs faciliteter og fri adgang til Sport og Fitness. I Kjellerup har vi samlet næsten alle sportsgrene på ét sted, og er derfor et oplagt sted til træningsophold, slutter Anders Hartvig.

I Danhostel glæder man sig til samarbejdet med Danhostel Kjellerup, som hytterne fremover vil blive markedsført under. ”Vi har haft en god dialog med Arena Midt. Hytterne er af særdeles høj kvalitet og lever til fulde op til alle de krav, der stilles til et moderne familie- eller gruppeophold i dag. Dejlige hytter med senge, bad, toilet, adgang til gæstekøkken, WI-FI med et væld af aktivitetstilbud lige uden for døren. Dertil er folkene bag Arena Midt meget motiverede for at give gæsterne en fantastisk oplevelse”, siger direktør i Danhostel Ole Andersen.

Danhostel Kjellerup passer rigtig godt ind i Danhostels ønske om at kunne tilbyde overnatningssteder af høj kvalitet i nærheden af natur og idrætscentre med aktivitetstilbud. ”Vi glæder os til samarbejdet med Arena Midt om Danhostel Kjellerup og håber, at det kan inspirere andre byer med idrætscentre om at gå samme vej som Kjellerup og kunne tilbyde gæster moderne overnatningsfaciliteter tæt på natur og aktiviteter”, slutter Ole Andersen.

Fakta om Danhostel Kjellerup:

6 naturhytter med 6 sovepladser i hver.

Gæstekøkken under opførelse.

Der er badeværelser med toilet og bruseniche, køleskab samt gulvvarme i alle hytter.

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor det vil være muligt at benytte de mange faciliteter og der er fri adgang til sport og fitness under opholdet.

Fakta om Danhostel:

Med det nye medlem Danhostel Kjellerup er foreningen oppe på 63 medlemmer fordelt i hele Danmark.

Medlemmerne har tilsammen ca. 1 mio. overnatninger fordelt på familier og feriegæster, lejrskoler, sports- og fritidsgrupper samt håndværkere.

Kontakt:

Anders Hartvig, Direktør Arena Midt og Danhostel Kjellerup

Telefon: 20100511 / Mail: [email protected]