Danmark er trådt ind på højeste sikkerhedstrin, og det betyder endnu en række stramninger af de restriktioner, der er indført som en følge af risikoen for smitte med Covid19.

I praksis betyder det for os, at hele huset er lukket – foreløbigt til og med søndag den 17. januar. Men muligheden for endnu en forlængelse kan selvfølgelig udsætte og aflyse endnu flere træninger, kampe, stævner og arrangementer.

Arena Midt og Old Boys Big Band har udsat årets nytårskoncert i Kjellerup til senere. Så må vi se, om det bliver en forårskoncert – eller en sommerkoncert. Den bliver afholdt!

Vi er også skeptiske med hensyn til den kommende foredragsrække med seks ”gamle” Kjellerupdrenge. Der er solgt rigtig mange billetter til disse tema-onsdage, som vi måske bliver nødsaget til at rykke, til vi igen må samles 80-100 personer.

Har du allerede købt billet til nogle af vores arrangementer, kan du naturligvis få pengene retur, men der er ingen risiko ved at beholde billetterne lidt endnu.

Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt og opdaterer løbende på vores hjemmeside. Alle der har købt billetter, får besked på mail. Vi beklager de gener, det måtte medføre, og takker mange gange for din forståelse.

Har du lyst til at hjælpe Arena Midt, kan du blive støttemedlem ved at besøge hjemmesiden arenamidt.dk. Du er velkommen til at kontakte centerchef Anders Hartvig på tlf. 20100511 eller mail [email protected]

Personalet er hjemsendt med lønkompensation. Centerchef Anders Hartvig træffes på tlf. 2010 0511