Kom med i den sjoveste klub, når comedyklubben kommer til Arena Midt.

Vi har samlet endnu et hold, så glæd dig til Mikkel Klint Thorius og Daniel Lill med vært Jacob Wilson, som optræder på vores “terasse” for et begrænset publikum. 

Mens vi venter, kan du læse om hvordan Comedyklubben med Torben Chris i front, fik loftet til at løfte sig, sidst de var forbi – læs her

 

Billetsalg er startet.

Meget mere for pengene – oplev alle tre komikere for kun 160,-
Sikre din billet allerede i dag 👇

 

Praktisk info

Mandag den 18. maj 2020

Dørene åbnes kl. 19.00

Show start kl. 20.00

Kun 150 pladser.

 

Priser

Pris 160,- pr. billet + 9,89,- gebyr 

Afholdes på ’Terassen’ (indendørs)

 

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.

Mikkel er tidl. vinder af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Han debuterede med sit første one man show ”Hvid skyld”, der også udkom hos Netflix.

 

 

Daniel Lill

Daniel Lill

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.
Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla.

 

 

Jacob Wilson

Vært: Jacob Wilson

Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit anmelderroste one man show “Live fra Comedy ZOO”, der blandt andet fik fire hjerter og “teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken, samt som stærkt charmerende og satirisk