I har talt – og vi lytter.

Grundet efterspørgsel glæder vi os til igen at kunne afholde de populære stand up aftener.

 

Kom med i den sjoveste klub, når comedyklubben kommer til Arena Midt.

I det første show har vi samlet en vanvittig underholdende trio, som med flere one man shows og års erfaring i comedy branchen, er garant for et godt grin.

Mød Torben Chris og Nicolaj Lange med vært Valdemar Pustelnik som for allerførste gang optræder på vores “terasse” for et begrænset publikum. 

 

Billetsalg er startet.

Meget mere for pengene – oplev alle tre komikere for kun 160,-
Sikre din billet allerede i dag 👇

 

Praktisk info

Mandag den 13. januar 2020

Dørene åbnes kl. 19.00

Show start kl. 20.00

Kun 150 pladser.

 

Priser

Pris 160,- pr. billet + 9,89,- gebyr 

Afholdes på ’Terassen’ (indendørs)

 

Torben Chris

Torben Chris

Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turneen “Rage against the mainstream”. Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

 

 

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange

Komikeren Nicolaj Lange er lige så sjov, som han er høj. Godt to meters comedymaskine er klar til rulle ind på scenen, når Nicolaj sætter i gear. Altid god for en sjov aften. Den Lange komiker trækker fuldt hus på Comedy Zoo i København, det samme gælder flere steder i det jyske hvor der måtte sættes ekstra shows op.

 

 

Valdemar Pustelnik

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020