Arena Midt byder igen i foråret 2018 på Stand-up. Det sker i samarbejde med Comedy Zoo On Tour, som den 24. marts, den 21. april og den 26. maj præsenterer 9 forskellige stand-up komikere i tre shows!

Marts:
Dan Andersen, der med sine 1,5 millioner views på ”Gitte ville ikk´ gi´ det” og ”Prøv lige at se mig” er dansk stand-ups ubestridte stærkeste musikalske kort på humorfronten, tager sammen med Zulu Comedy Talentprisvinderen Jacob Taarnhøj og DM i stand-up mesteren Mikkel Rask ud og gør den første forårs måned i ´18 meget, meget sjovere.

Læs mere om Dan Andersen her: https://www.fbi.dk/Komikere/Dan-Andersen

Læs mere om Jacob Taarnhøj her: https://www.fbi.dk/jacob-taarnhoej

Læs mere om Mikkel Rask her: https://www.fbi.dk/Komikere/Mikkel-Rask

 

April:
I April sender vi en dame, når Ane Høgsberg – der i 2017 har høstet fremragende anmeldelser for dit første solo Show ”Dårlig Feminist”, flankeret af Zulu Fight Club vinder Mikkel Klint-Thorius – også aktuel med sit one-man show ”Hvid Skyld” og tidligere Zulu Comedy Talentprisvinder Jonas Røn Mogensen, rammer landevejen.

Læs mere om Ane Høgsberg her: https://www.fbi.dk/book-ane-h%C3%B8gsberg

Læs mere om Mikkel Klint Thorius her: https://www.fbi.dk/book-mikkel-klint-thorius

Læs mere om Jonas Røn Mogensen her: https://www.fbi.dk/jonasmogensen

 

Maj:
Brian Mørk Show tager i maj måned en håndfuld skarpe komikere med på Comedy Zoo On Tour til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer. Og Komikerne – der skifter fra by til by, tæller nogle af Brians bedste stand-up venner – herunder Carsten Bang, Lasse Rimmer, Thomas Harmann, Brian Lykke mm. Således er hvert show i hver by unik og – som altid – med et helt lokalt særpræg.

Læs mere om Brian Mørk her: https://www.fbi.dk/Komikere/Brian-M%C3%B8rk

Der kan købes billetter til disse comedy-aftner hos Arena Midt eller hos Ticketmaster, men tilbuddet med alle 3 shows for 300,- kan kun købes hos Arena Midt. Nedenfor kan du vælge, hvor du vil købe dine billetter.