Jubilæumsfesten er aflyst

Corona pandemien har været skyld i tusindvis af aflysninger af kulturelle arrangementer og fester over det ganske land. Også i Kjellerup og resten af verden.

Arena Midt har vi således måtte vinke farvel til mere end 125 kurser, møder, konferencer, firmafester, messer og udstillinger.

Også det store loppemarked og den årlige model messe er aflyst.

Senest i rækken af aflysninger er nu også den stort anlagte byfest den 24. oktober.

Festen er flyttet en gang, men nu er den helt aflyst, da vi på grund af det nuværende situation og forsamlingsforbuddet ikke mener det er forsvarligt at samle 5-600 gæster til spisning, dans og fællessang. 

Det er meget ærgerligt, for der har været stor interesse for denne fest, som samtidig var en markering af Arenaens 10 års fødselsdag.

Vi har besluttet at fejre fødselsdagen den 5. juni næste år, med et brag af en festuge i Kjellerup.

Koncert med Den Røde Tråd

Et af tidens mest populære orkestre hedder Den Røde Tråd, og udspringer fra Silkeborg. De var hyret til jubilæumsfesten – og faktisk også den store julefrokost senere i Arena Midt.

I stedet for at aflyse bandet har vi besluttet at fastholde datoen og lave koncert i stedet. 

Der sælges max 300 billetter, men ingen spisning, kun salg af drikkevarer. Og der bliver ikke noget dansegulv.

Den Røde Tråd var netop underholdt 400 mennesker i Indelukket i Silkeborg, og denne succes gentages inden længe. Også her opfyldes alle betingelser fra Sundhedsmyndighederne. Læs mere om koncerten her, eller skynd dig at sikre din billet ved at klikke på knappen nedenunder.