Arena Midt har fødselsdag – 10 år

Kom og fejre Arena Midts fødselsdag med et kæmpe brag af en byfest både for store og små.

Vi starter d. 6. juni med en fødselsdagsfest, hvor vi inviterer dig og dine venner til kæmpe jubilæumsbuffet og fantastisk musik leveret af bandet Den Røde Tråd. Syng og dans med på Shubiduas og Kim Larsens største hits.

Kun 349,- pr. billet

Husk at reservere et bord, hvis I ønsker at sidde samlet.

Overnatning

Vi har de skønneste naturhytter med plads til 1-6 personer i hver. I alt er der 6 hytter, så kommer du langvejs fra er det intet problem at deltage i festlighederne.

Praktisk info

Dato: 6. juni 2020

Dørene åbnes kl. 17.00

Spisning: Kæmpe buffet kl. 18.00

Showstart: kl. 21.00

Du kender uden tvivl både Shu-bi-dua og Gasolin, som har domineret den danske sangskat. Op igennem 1970’erne, hvor begge for alvor slog igennem, var man typisk tilhænger af de ene eller det andet band.

Shu-bi-dua var de pæne drenge der med deres glade og sjove tekster henvendte sig til det brede publikum, hvor Gasolin med sin rockede stil i stedet gjorde op med det borgerlige samfund, der fik deres popularitet til at eksplodere.

I dag, næsten uanset alder, kan alle nævne og synge med på en Shu-bi-dua eller Gasolin/Kim Larsen sang, og de fleste ved at denne musik er garant for virkelig god stemning.

Derfor er det med stor fornøjelse at vi kan præsentere Den Røde Tråd til vores store fødselsdagsfest.

Den Røde Tråd er et veletableret kopiband på den danske musikscene, som siden 2003 har optrådt til alt fra byfester og festivaler til halballer og firmafester med deres store bagkatalog i både Shu-bi-dua og Kim Larsen.