Brian Mørk Show tager i maj måned en håndfuld skarpe komikere med på Comedy Zoo On Tour til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer. Og Komikerne – der skifter fra by til by, tæller nogle af Brians bedste stand-up venner – herunder Carsten Bang, Lasse Rimmer, Thomas Harmann, Brian Lykke mm. Således er hvert show i hver by unik og – som altid – med et helt lokalt særpræg

 

Brian Mørk

Han kan finde på at snakke om:

Oldtiden, moral, kærester og seriemord – ikke at de to sidstnævnte har noget med hinanden at gøre.

Det vidste du ikke om ham:

Han var i 2001 underbetalt gaffer på spillefilmen ”Flyvende farmor”.

Du kender ham fra:

”Mørk & Jul”, ”Brian Mørk Show”, ”Talegaver til Børn”, “Stand-up.dk”, TV3s ”Parlamentet”, TV2 Zulus “Zulu Late Night”, hans anmelderroste one-man show “MØRK” samt som stærk og overbevisende vært for Comedy Aid 2015.

 

Ane Høgsberg

Hun kan finde på at snakke om:

Sit samliv med kæresten Lars Allan, balancegangen mellem kropsidealet og hendes kage-fetish samt hvor svært det er at overholde alle de mange regler, det kræver at være en god feminist.

Det vidste du ikke om hende:

Hun kan ikke li´spaghetti men elsker pasta… Hun hører julemusik året rundt. Og så taler og griner hun i søvne.

Du kender hende fra:

Zulu Comedy Galla 2016, hvor hun både var vært på Den Røde Løber og senere på aftenen fik tildelt prisen som årets talent. Fra “Comedy ZOO on Tour” i både 2015 og 2016. Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Ane er sammen med Jonatan Spang vært i Podcastsuccesen “Voksenvenner”.

 

Anders Fjelsted

Han kan finde på at snakke om:

Alt! Så længe det er morsomt, alvorligt, aktuelt, pudsigt, sært, dumt, uretfærdigt, pudseløjerligt, forunderligt, nedtur, optur, mennesker, dyr, old school, barnlige ting, voksne ting, politik, polemik og meget andet.

Det vidste du ikke om ham:

Anders elsker dimser, duppeditter og dingenoter. Alt hvad der kan kaldes gadgets.

Du kender ham fra:

“DM i stand-up”, hvor han har været vært flere gange, “Stand-up.dk”, “De Udvalgte”, “Talegaver til børn”, “Comedy Aid”, hans soloshow “Barnligt voksen” og som morgenvært på Nova FMs “GO’NOVA”.