Det perfekte sted til træningsophold, teambuilding eller blot en sjov weekend

Arena Midt er centralt placeret mellem Silkeborg og Viborg – kun 10 km fra motorvejen. Huset har skov, natur og aktivitetspark som nærmeste naboer.

Arena Midt er et multihus og et markant samlingspunkt for en bred vifte af idrætsfaciliteter – både inde og ude.

Vi tilbyder ophold i helt nye og eksklusive naturhytter.

De seks hytter er fuldstændig ens indrettet, med op til seks sovepladser i hver, samt hyggekrog med plads til spil og afslapning.

Der er lækkert badeværelse med toilet og bruseniche – samt gulvvarme i hele hytten…

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor der er multihal med to håndboldbaner, mange spændende faciliteter samt 5 fodboldbaner og fri adgang til fitness-center.

Vi hjælper med leje af opvarmede kunstgræsbaner samt træningsmodstandere. Ring og få et godt tilbud.

Børnefødselsdag i Arena Midt

Børnefødselsdag

Er lejligheden for lille, børnenes venner for mange eller energiniveauet højt, så har vi de bedste rammer, til den perfekte børnefødselsdag.

Vi sørger for et lokale, hvor der er plads til børnenes glade humør, samt rig mulighed for at vælge forskelligt mad til børnefødselsdagen og aktiviteter.

Mad til børnefødselsdag

Vi har forskellige valgmuligheder af mad afhængig af prisen I vælger at give for denne børnefødselsdag. Herunder ses et tilbud hvor basis oppyntning og forplejning er til en pris på 79,- pr. person samt 500,- i lokaleleje. 

 • 1 slikpose til alle børn
 • Pølsehorn eller pizza
 • Ta-selv-baconchips
 • Slush-ice
 • Min. 3 aktiviteter
 • Pyntning af lokale
 • Forældrekaffe

Medbring selv hvis ønsket

Derudover er fødselaren velkommen til at tage en kage med som kan deles ud til vennerne.

Hvis der ønskes en temafest med den helt rette oppynting, er dette også muligt selv at arrangere.

Skattejagt til børnefødselsdag

Der vil være mange sjove lege og aktiviteter til din børnefødselsdag, som vi aftaler på forhånd. Dette kunne være mulige bud på aktiviteter:

 • Skattejagt (med skattekiste)
 • Ansigtsmaling (påføres af børnene eller de voksne)
 • Bordfodbold
 • Bordcurling
 • Fri leg i Arena Park
 • Filmvisning på computer med projektor og lærred
 • Sport i hallen med forbehold

 

Så hvis du har tænkt over ‘Hvor kan man holde sin fødselsdag?’ – Så er Arena Midt svaret.

Klik på knappen herunder og send Katrine en forespørgsel, hvis du ønsker at holde børnefødselsdag.

Vi kom i top 10

301.671 kroner

301.671 kroner fik vi samlet ind og sendt til Kræftens Bekæmpelse. Det er vi ganske enkelt meget stolte af…

Knæk Cancer i Kjellerup blev arrangeret i et tæt samarbejde mellem Kjellerup HK, Arena Midt, Vinspecialisten og Ariva Danseband.

Opbakningen var sjældent stor – og 603 festglade mennesker – heraf en stor del fra Silkeborg – var samlet til en fest for livet i kampen mod kræften.

En aften med amerikansk lotteri, auktioner, markedsplads med mere. En forrygende aften, hvor der var stor lyst til at byde ind på de mange muligheder, og hvor mange sponsorer var medvirkende til det flotte resultat.

Det samme kan siges om de mange frivillige. Arenaens Venner tog en ordentlig tørn om formiddagen, og stod for opstilling af scene, barområde samt borddækning.

Håndboldklubbens medlemmer sørgede for salg af amerikansk lotteri, udskænkning, afrydning af borde med mere. Og så har Arenaens personale arbejdet gratis omkring dette arrangement, hvor også Natteravnene bidrog sammen med Ariva Dansebands store vennekreds.

Medvirkende til det store overskudsbeløb var mad og drikke til netto-priser og mere end 100 sponsorer. Og så selvfølgelig en forrygende opbakning fra de 603 feststemte gæster.

Stand-up og juleøl var et hit

Omkring 100 publikummer fik sig et billigt grin, da Arena Midt i fredags havde besøg af Comedy Zoo on Tour.

Kjellerup-drengen Carsten Bang var hovednavnet, men det nye store navn Heino Hansen, fik så sandelig også latteren frem blandt de fremmødte, der i alt fik næsten to timers sjov underholdning.

Det var 10. gang der var stand-up i Arenaen. Om det fortsætter i næste sæson er lidt usikkert, da Kjellerup jo fejrer byjubilæum med masser af arrangementer, events og aktiviteter alle steder gennem hele året.

Bang, Hansen og Nielsen

På fredag kl.20 er der igen stand-up i Arena Midt. Denne gang får vi besøg af comedy-sværvægteren Carsten Bang med to venner Heino Hansen og Anders Nielsen. Carsten Bang er opvokset i Kjellerup og har været på scenen før, og da måtte man rykke showet til et større lokale, da der var udsolgt med 275 billetter i forsalg.

Carsten Bang har optrådt på standupscenen siden 1991 og kan se tilbage på et karriereforløb, der bl.a. har budt på talrige standupoptrædender samt satireprogrammer i tv og radio. Han har været medforfatter på og medvirket i flere af Jan Gintbergs tv-shows.

Stuvende fuldt hus til Jesper Juhl og Uffe Holm

Lørdag aften var der igen Stand-up i Arena Midt – og endnu engang fik publikum leveret varen af nogle af Danmarks sjoveste mænd.

Showet i lørdags var en del af en stor Danmarks-turné, som komikerparret Jesper Juhl og Uffe Holm i øjeblikket farer land og rige rundt med.

Det blev, som forventet, et forrygende show, hvor der ikke blev lagt fingre imellem…

Centerchefen i Arena Midt er en glad mand.

– Vi havde totalt udsolgt, og måtte bære ekstra stole frem for at finde plads til alle.

Det var 7. gang der var stand-up i Arena Midt. Næste gang er allerede fredag den 2. november, hvor den tidligere Kjellerup-dreng Carsten Bang optræder sammen med Arno Hansen og Anders Nielsen.

Fuld fart på første dansetime

En helt ny sportsgren er dukket op i Kjellerup, da mange har efterlyst den hip-hop inspirerede LA Style…

DanceProject, med base i Viborg, har startet en afdeling i Kjellerup. Det foregår hver onsdag i et helt nyt danselokale i Arena Midt.

Der er i øjeblikket to hold. LA Style for kids træner kl 16.00 og for teens trænes der en time senere.

LA-Style er en new school stilart, der har hentet sin inspiration fra hip hop dansere i Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst.

Har du lyst til at være på et hold, så mød op til en gratis prøvetime. Det er helt uforpligtende at møde op, fortæller Daniella Cilea, der også har planer om at starte zumba i Arena Midt.

Dans i Arena Midt

Onsdag den 12. september starter der to nye dansehold i lokale 3 i Arena Midt, hvor instruktøren Tascha står klar til at tage imod alle, der kunne tænke sig at få en prøvetime.

Holdene som danceproject tilbyder er et børne LA Style hold med start kl. 16, og et LA Style teens hold kl. 17.

Du kan læse yderligere informationer omkring de to hold her.

 

Ny centerleder i Sport og Fitness

Nyt ansigt i Arena Midt

Sport og Fitness har fået en ny vikarierende centerleder, mens Sus Møller er på barsel.

Den nye centerleder Louise Krogh Balle er 31 år gammel og bor i Kjellerup med sin mand og to børn. Louise har en masse spændende tiltag i ærmet som hun glæder sig til at afsløre løbende i vikariatet. Hun har netop færdiggjort sin kandidatuddannelse, og var på jagt efter nye jobmæssige udfordringer, da barselsvikariatet som centerleder dukkede op.

Louise har tidligere drevet et fitnesscenter i Aalborg sammen med sin mand, og hun har desuden arbejdet med bl.a. sociale medier, events og projektarbejde som konsulent for en webshop i en lang årrække. Louise arbejder desuden som frivillig for Ungdommens Røde Kors, hvor hun er med til at etablere et nyt mentorprojekt i Silkeborg, hvor udsatte unge får hjælp og vejledning af en mentor.

 

Sponsorer

Medlemsskab