Årets ildsjæl 2022 – Kjellerup og omegn 

 

Så er det atter tid til, at Kjellerups borgere skal finde Årets Ildsjæl i Kjellerup og Omegn.
Prisen som Årets Ildsjæl 2022 uddeles til en eller flere personer, som ved frivilligt arbejde har gjort en uegennyttig og ekstraordinær indsats i det forløbne år, som har været med til at styrke sammenhængskraften og fællesskabet i Kjellerup og omegn. En indsats der gør, at personen bør kåres som Årets Ildsjæl, og som er med til at styrke fællesskab og sammenhold.

I løbet af august har det været muligt for at nominere den person, som man synes, er indbegrebet af en lokal ildsjæl. En person, der udviser handlekraft og vilje og gør det uegennyttigt og ulønnet. En, der lige giver det ekstra for at få tingene gjort og for at give et skud energi og gnist til alle omkring. En, som ved sin indsats er med til at gøre noget godt for lokalområdet og er med til at sætte Kjellerup og omegn på landkortet. 

Interessen for at indstille engagerede personer til Ildsjælsprisen 2022 har været stor. Der blev indstillet et stort og bredt felt af personer, som på hver deres måde fremhæves for at have ydet en frivillig indsats til gavn for fællesskabet og lokalområdet. Nu har dommerkomiteen repræsenteret af Midtjyllands Avis og Arena Midts bestyrelse gennemgået de mange indstillinger og udvalgt fem kandidater.

Hvem kan du stemme på?

Bent Kragh,
Højvangen, Musiker og Pianist

Ellen og Tom Andersen
Hærvejsherberget, Thorning

Gitte Berg og Ejvind Holm
Kjellerup Tennis og Padel Klub

Kirsten Schrøder
Butiksleder Røde Kors Genbrugsbutik, Kjellerup

Peter Baggerman
Tange Sø Festival, Ans

Du kan læse mere om de udvalgte kandidater og afgive stemme ved at klikke på ovenstående knap eller følge linket her: Så er afstemningen åben: Nu kan du stemme på Årets Ildsjæl i Kjellerup | Dit Kjellerup

De udvalgte er alle op til kåringen 30. august beskrevet i Kjellerup Tidende og som nævnt via linket ovenfor på ditkjellerup.dk 

De fem endeligt nominerede udmærker sig ved at have udvist en ekstraordinær og uegennyttig indsats, som har været med til at inspirere andre, styrke sammenholdet og sammenhængskraften i lokalområdet, lyder det fra centerchef i Arena Midt, Mikkel Hartvig Haaning.

– Feltet har været spækket af frivillige ildsjæle og er udtryk for, at Kjellerupegnen bobler af frivilligt engagement. Imidlertid kan vi kun tage en håndfuld med i afstemningen om vinderen af Årets Ildsjælspris, siger han.

– Men i virkeligheden er alle – uanset navns nævnelse – vindere. Eller rettere sagt: Kjellerupegnen, borgere og besøgende er vindere i kraft af den store energi, som mange personer lægger frivilligt i den lokale udvikling. Prisen hylder den frivillige indsats og skal stimulere til handling – det kan vi i kraft af de mange forslag se, at vi gør rigtig godt her på egnen, udtaler centerchefen.

Vinderen findes 30. august ved et prisuddelingsarrangement i Arena Midt.

– Vi glæder os til at følge med i afstemningen og håber, at mange vil bakke de lokale kandidater op og give dem en stemme med på vejen. Og så ser vi ikke mindst frem til afsløringen og kåringen 30. august, hvor vi håber, der dukker mange lokale op, som vil være med til at give arrangementet en helt særlig festlig stemning, supplerer Mikkel Hartvig Haaning.

Vinderen vil blive fundet ved en sammentælling af de indkomne stemmer samt stemmerne fra  dommerpanelet med en vægtning på (50/50). 

Prisen til ”Årets Ildsjæl” vil blive uddelt ved et prisarrangement i Arena Midt tirsdag den 30. august kl. 16.30. Der er gratis adgang til arrangementet og mulighed for at købe drikkevarer. Ved arrangementet vil der også blive lejlighed til høre om Arena Midt og efterårssæsonen, herunder frivillige og foreningers muligheder for brug af huset. 

Tidligere prisvindere 

ÅRETS ILDSJÆL 2019
Ann Kirkegaard
Formand for Kjellerup HK

ÅRETS ILDSJÆL 2020
Bestyrelsen for Den Gamle Biograf

ÅRETS ILDSJÆL 2021
Søren Hulemand Maul, Fotograf