Kjellerup-dreng fra den store verden fortæller i Arena Midt om sit liv.
Arrangeret af Kjellerup Rotary Klub.

Per Høyen er opvokset i Kjellerup som bogtrykker-søn og gik selv ind i den grafiske branche, hvor han i en årrække drev egen grafisk virksomhed i Herlev. Det var derfra han sammen med ansættelse i såvel den private som i den offentlige sektor hentede sin ledelseserfaring. Den er siden blev udvidet gennem hans position som International Director i Rotary Internationals bestyrelse og senest i hans nuværende position som Trustee i The Rotary Foundation. Sit sidste år i Rotary Internationals bestyrelse blev Per udnævnt til Treassurer of Rotary International, hvilket er den fjerde højest rangerende position i Rotary International og den højeste position en dansker har haft i organisationen.

Positionen som International Director var med ansvar for et område af 14 lande, kulturer og sprog – fra Grønland i vest til Uralbjergene i øst. Som frivillig har Per Høyen og hans ægtefælle Anette Løwert blandt andre internationale humanitære projekter også praktisk arbejdet med Rotarys Polio-plus program i Indien og Nigeria hvor de sammen med internationale Rotarianere har deltaget i nationale vaccinationskampagner.

Da Rotary International tilbage i 1985 besluttede, at sygdommen polio skulle udryddes, blev mere end 350.000 børn årligt ramt af den forkrøblende og til tider dødelige sygdom. Og selv om der på verdensplan kun er konstateret 28 poliotilfælde i 2018 i hhv. Afghanistan og Pakistan, er det stadig vigtigt at få vaccineret børn i udsatte lande, indtil disse kan erklæres helt poliofri.

Alle der har lyst til at høre Per Høyen fortælle om sit liv med udgangspunkt i Kjellerup og vejen ud i resten af verden, er velkomne til Kjellerup Rotary Klubs åbne møde mandag den 28. januar kl. 18.00.  Mødet begynder med spisning (kr. 180,-). Men man kan evt. komme kl. 19.00 til foredraget (kr. 20,-). Der er tilmelding til                 
Lene Bjørklund – mail: [email protected] eller tlf.: 23 40 43 60.