Arena Midt har fødselsdag – 10 år

Kom og fejre Arena Midts fødselsdag med et kæmpe brag af en byfest

 

Program

Fødselsdagsfest – 6. juni 2020

Vi starter d. 6. juni med en fødselsdagsfest, hvor vi inviterer dig og dine venner til kæmpe jubilæumsbuffet og fantastisk musik leveret af bandet Den Røde Tråd. Syng og dans med på Shubiduas og Kim Larsens største hits.

Kun 349,- pr. billet 

Billetsalget åbner snart.

Husk at reservere et bord, hvis I ønsker at sidde samlet.

Åbent hus – 13. juni 2020

Festen forsætter den 13. juni, hvor vi åbner dørene til Arena Midt ved et stort åbent hus arrangement. Vi sørger for masser af aktiviteter for både børn og voksne gennem hele dagen.

Følg med på Facebook og her på hjemmesiden for et endeligt program.

Overnatning

Vi har de skønneste naturhytter med plads til 1-6 personer i hver. I alt er der 6 hytter, så kommer du langvejs fra er det intet problem at deltage i festlighederne.

Du kender uden tvivl både Shu-bi-dua og Gasolin, som har domineret den danske sangskat. Op igennem 1970’erne, hvor begge for alvor slog igennem, var man typisk tilhænger af de ene eller det andet band.

Shu-bi-dua var de pæne drenge der med deres glade og sjove tekster henvendte sig til det brede publikum, hvor Gasolin med sin rockede stil i stedet gjorde op med det borgerlige samfund, der fik deres popularitet til at eksplodere.

I dag, næsten uanset alder, kan alle nævne og synge med på en Shu-bi-dua eller Gasolin/Kim Larsen sang, og de fleste ved at denne musik er garant for virkelig god stemning.

Derfor er det med stor fornøjelse at vi kan præsentere Den Røde Tråd til vores store fødselsdagsfest.

Den Røde Tråd er et veletableret kopiband på den danske musikscene, som siden 2003 har optrådt til alt fra byfester og festivaler til halballer og firmafester med deres store bagkatalog i både Shu-bi-dua og Kim Larsen.