Pilates i Arena Midt til august

Charlotte Lajgaard vil åbne op for et nybegynderhold i Pilates i det nye lokale i Arena Midt første gang den 15. august. Og allerede nu tager hun imod tilmeldinger på 29 62 32 48 – Send hende en sms og hun ringer tilbage!

Holdstart (max 10 personer pr. hold)

Holdstart den 15. august 2018 (10 lektioner)
kl.18:30-19:40 og 19:50-21:00

Holdstart den 7. november 2018 (5 lektioner)
kl.18:30-19:40 og 19:50-21:00

Priser

DKK 595,- for 10 lektioner

DKK 298,- for 5 lektioner

Pilates

Pilates er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper. Denne populære træning er udviklet af tyskeren Joseph Pilates. Han emigrerede til USA i 1923, hvor han åbnede et fitness studio og hjalp folk frem til sin død i en alder af 87 år. Det blev en meget populær træningsform for sportsudøvere, der gerne ville forbedre deres fysiske form og især som rehabilitering tilpasset den enkeltes behov. Pilates er derfor for alle uanset om man skal i gang igen efter en skade eller et sygdomsforløb eller om man bare gerne vil forblive smidig og i balance.

Pilates for begyndere

Har du hørt en masse om pilates, men aldrig prøvet det? Så er det her du skal starte. Jeg giver dig en grundig indføring i det 100 år gamle træningssystem.

Tag din tålmodighed med, når du prøver pilates de første gange – det belønner sig. Ofte forventer vi, at det skal gøre ondt, før det kan blive godt, men sådan er det ikke med pilates. Med tålmodighed læres processen og principperne. Du vil opleve fordele som

  • Øget smidighed
  • Større styrke
  • Bedre balance
  • Stress forløsning
  • Bedre kropsbevidsthed
  • Smertelindring

Det er vigtigt at starte på begynderhold for at få styr på grundprincipperne og basisøvelserne, som skaber fundamentet på det videre arbejde med mere krævende og udfordrende øvelser.

Giv pilates mindst 10 lektioner inden du beslutter dig for om det er noget for dig.

Underviser

Hvem er jeg? Jeg hedder Charlotte Lajgaard og jeg har taget pilates-uddannelsen hos TROMBORG PILATES. Jeg er endvidere uddannet Holistisk Terapeut hos JYSK VELVÆRE og tager udgangspunkt i det hele menneske. Pilates-træning i kombination med den behandling jeg giver, er fornyet velvære for krop og sind.

I første omgang meldte jeg mig på uddannelsen for at få genopbygget min krop efter et uheld. En kombination af behandlinger og træning hjalp mig langsomt tilbage til min fysiske form. Undervejs i uddannelsen besluttede jeg mig for, at jeg ville undervise andre i pilates, da jeg har fået

  • Et indgående kendskab til pilates-øvelserne
  • Indblik i, hvordan de formidles på effektiv og hensigtsmæssig måde
  • Sikkerhed i selv at udføre øvelserne korrekt
  • Viden om at sammensætte træningsprogrammer med niveau-inddeling og individualisering

Hvad skal du have med?

Jeg har valgt at alle skal træne på kvalitetsmåtter særligt beregnet til Pilates. Derfor behøver du blot at tage et tæppe og en pude med til den afsluttende afspænding.

Charlotte glæder sig til at se dig!