Festligt, svingende og fascinerende

DM i dans var en oplevelse i særklasse – med farvestrålende kjoler, pailletter, høje hæle og flotte dansetrin af både unge og voksne.
En verden af pingvinherrer og piger og kvinderne med fantastiske frisurer, så selv divaer fra en svunden tid ville føle sig misundelige. Det er dog benhårdt arbejde, og det kræver et utal af timer i øvelokalet at nå frem til en DM-finale.
Vi håber alle tilskuere havde en uforglemmelig eftermiddag og at det hele kan gentages næste år…

Dejlig aften med Bamses Venner

Det originale Bamses Venner gjorde lørdag aften ”comeback” i Kjellerup. Det blev en dejlig aften i Arena Midt  i selskab med flere af de oprindelige medlemmer fra starten i 1973. Dengang var Bamses Venner i mange år i særklasse Danmarks førende danseorkester.

Der blev en helt forrygende og skøn fest for de danseglade.

Bamses Venner spillede to gange en time – og vi fik alle de store hits.

Den nye forsanger Kim Schwartz var stemmemæssigt meget tæt på originalen Bamse, og lukkede man øjnene, var man hurtigt tilbage i tiden, og kunne se det gamle orkester for sig…

– Vi havde håbet på 300 tilskuere til denne aften, men vi på konstatere, at der kun kom godt halvdelen.

Festen blev arrangeret i samarbejde med Kjellerup Event, og desværre løber det ikke rundt med kun 160 betalende.

 

Ølsmagning med Carsten Berthelsen blev en skummende succes

168 gæster fik et sjovt og inspirerende foredrag med Carsten Berthelsen fyldt med facts, anekdoter og vist nok også enkelte røverhistorier…

Ølsmagerne ved nu bl.a., hvorfor julen varer lige til påske.
Carsten Berthelsen er bestilt til endnu et forrygende foredrag den 17. november, hvor temaet bliver: “24 juleøl du skal smage før jul”.

Billetsalget er startet og vi håber på at se mange gengangere såvel som nye interesserede.

Udstilling med gamle billeder

De næste 14 dage er der udstillet flere hundrede gamle billeder i Arena Midt. Billederne er opsat på plancher og er fra Kjellerup og omegn.

Samlingen indeholder bla. en række personligheder, der er en del om jernbanen og Kjellerup Station samt næsten 100 billeder af butikker i Kjellerup, som alle i dag er forsvundet fra bybilledet.

På nogle af de gamle billeder mangler der årstal og billedtekster, som vi gerne vil have hjælp til at få fuldendt.

Fantastisk nytårskoncert

I samarbejde med Kjellerup Event, er årets nytårskoncert i Arena Midt blevet en fast tradition. 350 publikummer fra nær og fjern blev vidne til en sprudlenede koncert med det 65 personer store orkester med solist Fredrik Rolin og kapelmester Jørgen Fuglebæk. Publikum fik en rigtig god aften i selskab med Lauseniana, der for mange er bedre kendt som Slyngelorkestret, og det hele blev krydret med morsomme fortællinger af aftenens konferencier Jesper Rahbæk Jespersen.

Musikken var meget varieret og vi kom hele vejen rundt omkring  Strauss, Verdi, Lumbye, Coates og mange flere – inden det hele endte i en forrygende fællessang fra “Sommer i Tyrol”.

Med det store fremmøde er det helt sikkert, at der også næste år bliver nytårskoncert i Kjellerup i starten af januar 2019.

Sponsorer

Medlemsskab