Vi sætter en ære i at gøre alle arrangementer til noget ganske særligt!

Alle livets fester kan holdes i Arena Midt. Uanset hvilken anledning I skal fejre, eller hvilken fest I skal holde.
Når der holdes arrangementer eller fester i Arena Midt, sørger vi for alt: personale, opdækning, blomster, lys, pyntning, AV-udstyr m.m. Det vi ikke har – det skaffer vi …

Vi råder over fire spændende lokaler, der kan tilpasses 20, 40, 60 eller 100 personer. Vores nye udvidelse i caféområdet, med en fantastisk udsigt over skov og park, kan rumme op til 150 personer.

Ønsker du en overdådig frokostbuffet, en spændende sammensat aftensmad eller noget helt andet, så er vi altid klar med forslag eller åbne overfor dine ideer. Det er muligt at orientere sig i nogle af vores menu-muligheder i festbrochuren herunder, og ellers kan der ses yderligere på http://www.terrassecafeen.dk/

Er du medlem?
Som medlem af Arena Midt får du 50% rabat på lokaleleje til alle fester. Et personligt medlemskab koster kun 100 kr. pr. år – og hele husstanden kan blive medlem for 250 kr. årligt.
Begge medlemskaber giver én stemme til generalforsamlingen, hvor der traditionen tro serveres stegt flæsk med persillesovs samt et underholdende indslag – ganske gratis.