I mere end fem år har skiftende bestyrelser i Arena Midt, arbejdet med en eller anden form for overnatningsmuligheder tæt ved Arenaen.

Nu sker der endelig noget, og på mandag kommer de første 4 af i alt 7 naturhytter til Kjellerup.

Vi har store udfordringer med at trække større begivenheder til Kjellerup, da vi ikke kan tilbyde overnatning, fortæller eventkoordinator Thomas Hermann fra Arena Midt. Ligeledes får vi mange henvendelser om lejrskoler, træningslejre i både håndbold og fodbold, men bliver fravalgt på grund af manglende sengepladser.

 

Naturhytter

Anneberg Limtræ har udviklet en unik og banebrydende hytte, der opfylder den kræsne efterspørgsel til eksklusiv overnatning – i èt med naturen. Hytterne er på 29 kvm og indrettet med seks sovepladser, opholdsrum, rummeligt badeværelse med håndvask, toilet og bruseniche.

Desuden er der en overdækket terrasse, hvorfra der bliver en fantastisk udsigt over Arena Parken.

Der er ikke mulighed for at lave mad i hytterne. Vi vil henvise til de mange hyggelige kroer og spisesteder der er i området.

Vi er i øjeblikket i gang med at indhente tilbud fra lokale leverandører på diverse indretning, fortæller Anders Hartvig, der sammen med bestyrelsen og et hytteudvalg har truffet valget af netop disse hytter.

Vi synes de passer fantastisk godt ind i naturen, og det har været helt afgørende.

Arena Parken

Det store flotte aktivitetsområde Arena Parken, som Silkeborg Kommune er i gang med at etablere bag Arenaen, er nu ved at tage form.  Der mangler lidt beplantning af forskellig art, men det skal nok blive klar til den store indvielse, lørdag den 25. august, hvor der vil være et væld af aktiviteter i den store park.

Samme dag inviterer Arena Midt til åbent hus – og præsenterer de 7 hytter for publikum.

 

Store udfordringer forude

Vi forventer et nyt hektisk efterår, fortæller centerchef Anders Hartvig. Den største udfordring bliver at få udlejet naturhytterne, men vi har også investeret i en større ombygning inde ved Cafeen, som også betyder øget aktivitet.

Bla. har vi fået en helt nyt lækkert lokale, som vi har savnet til dans, motion og holdtræning. Her er det allerede lykkes at få to nye faste brugere ind i huset.

Arena Midt har stor efterspørgsel på møde- og festlokaler, og har stort set samtlige hverdage fyldt med aktiviteter i de to haller.

Vi er pt 7 fastansatte, men jeg tror vi får behov for et par nyansættelser efter sommerferien, slutter Anders Hartvig.