Festlokaler og selskabslokaler til enhver lejlighed i Arena Midt

Arena Midt – Et moderne alternativ til forsamlingshuset

Når der skal være fest, så lad der være fest! Hos Arena Midt forstår vi behovet for den helt rigtige stemning til ethvert selskab.

Vi tilbyder flotte og lyse fest- og selskabslokaler til alle lejligheder og mulighederne for at skræddersy en løsning til netop dine behov er uanede. Arena Midt kan bruges som et moderne alternativ til forsamlingshuset når der skal afholdes barnedåb, bryllup, runde fødselsdage og mange andre festlige arrangementer hvor du og dine gæster er i fokus.

Festlokaler og selskabslokaler i Arena Midt, Silkeborg, Kjellerup og Viborg

Faciliteterne er i top

Vi er beliggende i smukke omgivelser hvor dine gæster kan strække benene og vi har en lang række muligheder for at lade de mindste i familien udfolde sig og brænde krudt af. Alle vores faciliteter er handicapvenlige og vores fest- og selskabslokaler indbyder til festligt lag, desuden har vi nogle engagerede og glade medarbejdere der sørger for alle de praktiske detaljer, så du blot skal tænke på at nyde dagen.

Anvendelsesmuligheder

  • Familiefest
  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Alternativ til forsamlingshuset
  • Barnedåb
  • Fødselsdage
  • Mulihederne er mange med
    vores festlokaler og selskabslokaler

Gastronomi eller lækker buffet - vi kan det hele

Vi er utroligt stolte af Terrasse Caféen hos Arena Midt. Den bestyres dagligt af vores dygtige kok og en række begavede og glade medarbejdere, som kan fremtrylle gastronomi i særklasse. Hvad end det skal være en 5-retters gourmet menu til konfirmationen, eller en overdådig buffet til det store jubilæum, kan du være sikker på at vi forstår at tage hånd om situationen og opfylde jeres ønsker.
Vores store og lyse fest- og selskabslokaler kan arrangeres og udsmykkes, så familiefesten får den helt rette stemning. Hvis du er på udkig efter et bryllupslokale, kan vi sørge for at jeres store dag bliver afholdt i de helt rigtige omgivelser.

Udstyr til de festlige og sjove indsalg

Vi har en lang række af det mest moderne lyd-, lys- og videoudstyr til rådighed, så hvis jeres fest inkluderer sjove indslag, videoklip eller noget helt tredje, er vi klar til at stille alt til rådighed, så I ikke mangler noget.

De rigtige omgivelser

Den helt rigtige fest i de helt rigtige omgivelser er vigtig, det forstår vi hos Arena Midt, så hvis du lader os hjælpe, så skal vi sørge for at dig og dine gæster for en uforglemmelig dag uden besvær. Desuden har vi 375 parkeringspladser til rådighed som alle er gratis at benytte for dig og dine gæster.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og en skræddersyet løsning der opfylder alle dine behov.

Send din forespørgelse

Brug formularen herunder eller på vores e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Navn*
Udfyld venligst

Telefon*
Kun telefonnummer

Email*
Indtast gyldig e-mail

Antal
Invalid Input

Festen
Invalid Input

Dato

Invalid Input

Kommentar
Invalid Input

Arena Midt Kjellerup    •    Hasselvej 15    •    8620 Kjellerup    •    Tlf. 8686 9915    •    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     •    www.arenamidt.dk

Nyhedsbrev

Hasselvej 15
8620 Kjellerup

Telefon: 8686 9915
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.